Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

The Gentleman's Alliance Cross


Information
Type: Manga
Volumes: 11
Chapters: 59
Status: Finished
Published: Aug 3, 2004 to Jun 3, 2008
Genres: Comedy, Drama, Romance, School, Shoujo
Authors: Tanemura, Arina (Story & Art)
Serialization: Ribon Magazine

Miau ! miau ! de la atatea manga-uri psihologice, dramatice, horror... am uitat ca ar mai trebui sa adaug si ceva romantic - Shinshi Doumei Cross .

Ce as putea sa va spun despre acest manga (Shinshi Doumei Cross) ? Este destul de complicat si nu doresc sa va stric toate surprizele, asa ca am sa ma straduiesc sa va spun doar despre povestea de la suprafata. Haine este eleva la o scoala de elita si munceste cat poate de mult pentru a-si ajuta familia sa adoptiva, pentru a-si spala pacatele din trecut (a fost membra unei gasti de delicvente). Motivul pentru care studiaza la aceasta scoala este ca doreste sa se apropie de Shizumasa-sama, presedintele consiliului studentilor, cu care s-a intalnit in trecutul sau intunecat, cand era o delicventa si a indemnat-o sa se linisteasca, redevenind astfel o fata sufletista. Acelasi Shizumasa este autorul unei carti de povesti cu ilustratii pe care a publicat-o la o varsta frageda si care era cartea preferata a lui Haine din copilarie.
Ushio este prietena lui Haine si secretara in consiliul elevilor. Cele doua sant prietene de cand Haine era o delicventa. Aceasta tine foarte mult la prietena ei si ii este mereu alaturi cand aceasta are probleme. Desi a avut in trecut multi iubiti, ea se foloseste mai mult de acestia, dispretuind baietii in realitate.

Cand, printr-o nazbatie Haine ajunge bodyguard-ul lui Shizumasa, ii cunoaste si pe ceilalti membrii ai consiliului elevilor, Maora trezoriera si Meguri, vicepresedintele. Meguri este foarte atasat de Shizumasa si de multe ori sta in calea lui Haine, insa acesta la randul sau are o admiratoare: pe Maora. De indata ce se alatura consiliului, Haine gaseste un aliat in Maora, fara sa stie de trecutul acesteia si ca de fapt o cunostea inainte de aceasta ascensiune.Povestea are tot felul de rasturnari de situatie, fiecare personaj avand un trecut intunecat sau secrete uimitoare insa Haine, in ciuda faptului ca este o fata nu prea isteata, cu bunatatea ei si sacrificiul de sine ii ajuta sa se uneasca si sa se descopere pe sine, in timp ce si ea are propriile-i lupte interioare.

Asa ca miau miau... Acest articol a fost sponsorizat de CINEVA, a carui site nu-l mai stiu.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri