Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

As the God of Death Dictates


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 21
Status: Finished
Published: Feb 9, 2011 to Oct 9, 2012
Genres: Action, Drama, Horror, School, Shounen, Supernatural, Psychological
Authors: Kaneshiro, Muneyuki (Story), Fujimura, Akeji (Art)
Serialization: Bessatsu Shounen Magazine

Information
Type: Manga
Volumes: 21
Chapters: 186
Status: Finished
Published: Jan 16, 2013 to Dec 28, 2016
Genres: Action, Horror, Shounen, Supernatural
Authors: Kaneshiro, Muneyuki (Story), Fujimura, Akeji (Art)
Serialization: Shounen Magazine (Weekly)

Toți am avut un gand la un moment despre parcursul vieții noastre și, datorita tehnologiei ridicate de astazi, santem capabili sa scapam de viata noastra plictisitoare in lumea uimitoare a jocurilor video, filme, anime si nenumarate alte medii. Cu toate acestea, ne dam seama ca ofera doar o usurare instantanee din viata noastra plictisitoare si in curand ne dorim ca viata noastra sa fie asemanatoare cu filmul nostru / carte /, un spectacol al acestei lumi. Dar daca intr-o zi te-ai impiedica dintr-o data intr-o lume de fantezie si aventura, dar nu este cea pe care ai sperat-o? Vechea zicala este adevarata: "Aveți grija ce-ti doresti."


Si asa a fost unul din personaje, Takahata Shun. Actiunea se petrece intr-o scoala japoneza care va conduce o viata medie plictisitoare intr-o viata cu suspans si dramatica. Adica, pana cand intr-o zi capul profesorului sau a explodat in timpul orelor. Și astfel incepe jocurile.

Sinopsis-ul va va spune foarte multe despre manga deja și, prin urmare, aceasta revizuire va intra in lucrurile care nu sant menționate in in cele doua manga-uri, in timp ce speram ca personajul principal din primul manga sa supravietuiasca acestui joc.

In timp ce genul a castigat in mod constant popularitate in ultimul deceniu, odata cu cresterea francizei Saw si a Hunger Games in Occident, si a bigshots precum Gantz si Battle Royale in Japonia, genul de jocuri de supraviețuire se vede ultima sa incarnare in Kami-sama no Iutoori ca o manga shounen. Cititorii trebuie sa fie atenți, este o adevărata manga SHOUNEN. Cu masculul tipic de sex masculin MC care se transforma intr-un mod magic mai potrivita pentru a supraviețui evenimentelor care i se intampla in timp ce atrage simultan fiecare femeie pe o raza de zece mile. Aceasta manga nu este potrivita pentru haterii din genul shounen.
Povestea incepe prin urmarirea formulei tipice, MC luand in mod constant aliati si rivali, in timp ce el învinge provocarile una cate una, in timp ce personajele minore devin consumabile... sau asa ne gandim. Da, povestea are rssturnari neasteptate si se intoarce pana la sfarsit, ceea ce face povestea foarte placuta, mai ales pentru fanii genului. Retineti ca aceasta este doar prima parte a seriei, deoarece continuarea este deja in desfasurare. Deci, nu va asteptati ca totul sa fie explicat.

A doua serie povestea urmAreste pe Akashi, o minte minora care are o natura credula si naiva. El conduce cititorii si alte personaje intr-o serie de jocuri care forteaza moralitatea si viata impotriva celuilalt. Cunoscand incidentul pe care școala lui il intalnea din presa, Akashi nu putea decat sa-si faca griji in privința prietenului sau din copilarie, pe care il luase in lupta in acea dimineata. Micul conflict a avut ca rezultat luarea razna inainte de inceperea cursului si a evitat cosmarul acelei zile.
Caracterele sant cu siguranta cel mai rau aspect al manga-ului, deoarece ele sant, in cea mai mare parte, generice in cel mai bun caz. Practic, nu exista o evolutie a caracterului, cu exceptia lui MC, care, de fapt, devine destul de traumatizat de experienta. Pentru a compensa acest lucru, personajele se comporta aparent fara caracter pentru a crea setarea corespunzatoare necesara, pentru a misca complotul inainte.
Arta nu este nimic special. Mai degraba, primele cateva capitole au fost oarecum prost realizate (in special expresiile faciale), dar s-au imbunatatit pe masura ce capitolele au trecut. Unii ar putea fi opriti de cat de detaliata sant partile repulsive comparativ cu restul, dar, in ansamblu, reuseste sa transmita povestea destul de bine.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri