Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Inuyashiki


Information
Type: Manga
Volumes: Unknown
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Jan 28, 2014 to ?
Genres: Drama, Sci-Fi, Seinen
Authors: Oku, Hiroya (Story & Art)
Serialization: Evening

Acest manga ... e altceva.

Am fost atras intregime de coperta si de descriere, dar ma asteptam la ceva ca de viata in cazul in care un om batran devine din nou tanar si va avea o doua sansa de a realiza o viata mai fericita. In schimb, am gasit ceva destul de neasteptat.

Stii ca conceptul in cazul in care un protagonist principal este prezentat intr-un mediu cu o gramada de adolescenti, indisciplinati si agresivi au inabusit genul de lucru si in cazul in care zilele moderne devin mai periculoase si incapatanate?In aceasta manga, protagonistul nostru, Ichirou, este ucis accidental si reconstruit intr-un corp metalic. El arata exact la fel, dar acum este, de bine, un robot si este dotat cu toate avantajele. Ce-ai face in situatia lui?

Mediul sau este plin de adolescenti turbulenti si care merge in jurul agresivitatii si care adultii sunt atacati. Inuyashiki apare doar in timp pentru a le salva si pedepsii tinerii rai. Cu toate acestea, el are un Nemesis cu aceleasi capacitati, care comite crime. Nemesis este, desigur, un adolescent si este de pana la eroul nostru pentru a salva oamenii buni din Japonia de adolescentii indisciplinat!

Cum e povestea, deși?

Este cu adevarat atragatoare. Exista umor, dar este genul de umor care vine din absurditatea absoluta a situatiei. Ai vedea Ichirou luand camasa, in scopul de a utiliza jetpackuri sale, pumn luminile din niste huligani nechibzuit, care este de doua ori marimea lui, si de a folosi video recorder-ul din capul lui ca sa afle toti japonezii despre ei.

Uneori, lucrurile care se intampla sant atat de bizare (sau, poate, indraznet este un cuvant mai bun?). Iata un exemplu: Intr-o manga gen de lupta, autorul unui nou personaj negativ se va gadii cine este puternic? Ceva de-a lungul povestii personajul puternic cunoscut va invinge, avand si alte personaje care vorbesc despre cat de puternic este el, nu?

Un alt lucru de remarcat este faptul ca arta este ceva ce trebuie apreciat. inclina spre "realist" pentru a incepe cu, dar uneori, ea va intersecta imagini desenate cu fotografii din viata reala, care da un sentiment ciudat cand citesti manga. Presupun ca e pentru a ajuta ca aceasta manga sa devina realista.
Deci pe scurt Inuyashiki are o familie, o sotie si doi copii, dintre care niciunul nu le pasa de el. Atunci cand personajul afla ca mai are doar trei luni de trait, isi da seama ca singurul care ii va lipsi este cainele lui. La scurt timp dupa aceasta realizare, el este ucis intr-un accident de aterizare a unui OZN. El este reconstruit ca o masina cu un exterior uman.

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri