Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Wolf Guy: Ookami no Monshou


Information
Type: Manga
Volumes: 12
Chapters: 117
Status: Finished
Published: Feb 27, 2007 to Feb 14, 2012
Genres: Action, Drama, Romance, School, Supernatural, Seinen
Authors: Tabata, Yoshiaki (Story), Yugo, Yuuki (Art)
Serialization: Young Champion Magazine

Wolf Guy: Ookami no Monshou se invarte in jurul luptei dintr-un varcolac care doreste nu mai mult de a trai cat o viata de om normal. Din nefericire pentru el, nu-i este usor datorita naturii sale de a fi mandru, confruntandu-se constant cu acei tipi care nu vrei cu adevarat sa te pui cu ei. Povestea se concentreaza pe vointa sa puternica cu care se confrunta personajul nostru principal cu relele intunecate ale omenirii.


Pe scurt povestea este despre un tip nemuritor care lupta impotriva personajului negativ instabil mental si violent, care este fiul unui sef al mafiei. "Eroul" nostru Akira avand o lipsa de respect pentru natura umana si incercarea lui din rasputeri sa stea departe de necazuri, il va duce in starea a unui varcolac.Asa ca escapadele lor de nebunii vor fi sculptate prin violuri, decapitari, frica, umilinta, razbunare... iar personajul negativ, Dou este omul bogat si rasfatat care nu-i pasa de orice alta fiinta umana.

Povestea se tine amuzant de-a lungul a #17 de capitole pentru ca exista intodeauna ceva ''periculos'' si se va intampla. Cu toate acestea, rasfoid acest manga, am ajuns la concluzia ca aceasta banda desenata asiatica are o natura sa va doriti sa devina violenta.
Sa nu ma intelegeti gresit, mangaka stie cum sa atraga pentru acest tip de gen... opera de arta se potriveste. Cu toate acestea, arta nu este 'ascutita', scenele obtinute mult si puternice devin 'nebune'. Prim ''nebun'', adica murdara si grotesc. Adica pot fi materiale de umplutura pentru scenele care au nevoie de cuvinte. Uneori este frumos, dar, s-ar putea dori scene puternice care NU au nevoie in general de cuvinte.Pentru a rezuma... Ookami no Monshou a fost o poveste care si-a pastrat tensiunea si entuziasmul relativ mare, si va tine mai degraba dornicilor de lectura. Pe langa fatpul ca este violenta si fiind slaba din cauza se bazeaza pe lupta celor doi, adica Akira si Dou, pot spune ca aceasta manga este satisfacatoare.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri