Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Dead Dead Demon's Dededededestruction


Information
Type: Manga
Volumes: Unknown
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Apr 28, 2014 to ?
Genres: Comedy, Drama, School, Sci-Fi, Slice of Life, Seinen
Authors: Asano, Inio (Story & Art)
Serialization: Big Comic Spirits

Toata lumea care citeste in general creatiile lui Asano stie ce poate face Asano mai bine.

Fortele de autoaparare a Japoniei continua sa caute o modalitate de a combate amenintarea extraterestrilor, dar pana acum armamentul conventional nu a avut niciun efect. Poate ca e timpul sa incerce ceva neconventional.

Intre timp, Kadode Koyama si cel mai bun prieten al sau urmaresc cu aviditate miscarile strainilor pe social media si studiaza cu mai putin entuziasm examenele de intrare in colegiu.
Pericolul pluteste de mai multi ani peste Tokio, dar invadatorii nu sant multumiti sa se aseze si sa se intoarca. Unul dintre acestia se plimba pe strazile orasului deghizat in forma umana pentru a observa localnicii. Poate ca nu va fi primul, si cu siguranta nu va fi ultimul.

Intre timp, Kadode Koyama si prietenii ei continua sa se ocupe de pericolul viitoarelor examene de admitere la facultate, deoarece stresul de a studia sub amenintarea constanta de anihilare ii trimite pe unii care merg in orase mai sigure.
Asano timpurie a fost, in principal, scurte povestiri despre strainul urban din Japonia, cu o multime de monologi plini de auto-lacrimare sau plini de furie si, de asemenea, o tenta de realism magic in parti. Nijigahira Holograf a fost toate acestea in timp ce impingand temele in domeniul alegoriei inalte. Solanin a fost un hit bun indie comic. Oyasumi Punpun a fost incercarea lui de a distruge o metodologie cu totul noua, cu o vasta experienta in toate cele 147 de capitole, cu umor ascutit si un artificiu parodic intentionat si o caracterizare care depaseste doar "pateticul". A fost acolo, ca Asano a invatat deplin controlul asupra atmosferei sale, si a stivuit mai putin in stilul sau monologic poetic, si a pus mai multa credinta in imaginile sale. Umibe Onnanoko nu era o extensie a acestui fapt, scrisa si strans facuta, preferand bulele eliptice atmosferice care coaguleaza impreuna, mai degraba decat sa fie o simpla naratiune despre dragostea si pofta disperata (sau mai degraba cumva amandoua la fel de bine si gasind mediana de a comunica exact ceea ce are nevoie in fiecare caz).

Intr-un singur capitol al DeDeDe, un jurnalist se intalneste cu un ofiter de relatii publice care sa o intervieveze despre dezvoltarea unei companii tehnologice a unui nou laser cu particule de fascicul, folosit pentru distrugerea strainilor din spatiului care "invadeaza" Tokyo. O scurta conversatie pe care o au de-a lungul intregii istorii a acestei companii, despre modul in care au trecut de la a face animale de companie robotice / virtuale, la calari pe boom-ul agricol, facand roboti agricoli, pentru a dezvolta in cele din urma arme militare. Intre timp, conversatia dezvaluie, de asemenea, ca atat jurnalistul, cât si ofiterul de relatii publice sant colegi vechi. Conversatia dureaza aproximativ 13 pagini, in urmatorii 5 pagini reusesc sa se faca o caracterizare si mai mult, o revelatie narativa marginala surprinzatoare si o gluma.Este minunat sa vezi o inflorire completa a stilului unui artist in mai multe lucrari, si poti sa spui ca e departe de a fi facut. Asano are prea multe de spus, iar acum, in cele din urma, se indeparteaza de tariful sau standard de subiecte, in ciuda faptului ca inca mai are aceleasi indoieli inclinate, el poate ajunge in cele din urma oriunde doreste sa ajunga imediat. Este, de asemenea, ferm la varsta lui. DeDeDe este cea mai contemporana lucrare de pana acum si se pare ca evolueaza exact odata cu vremurile. Caracterele sale sant cu atat mai distincte, venind in toate formele si formele si ideologiile, cu punctul lor de vedere specific asupra lumii in care sant situate si cu modul in care aceste puncte de vedere sant prinse unul pe celalalt incat se formeaza intreaga manga.

Vreau sa spun doar atatea lucruri simultan, simultan o lucrare sociala sau politica, o lucrare de comedie suprarealista, un studiu de caractere, un studiu sociologic, o poveste inimaginabila a prieteniei, o lucrare SF... ornamentata cu un detaliu atat de gros.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri