Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

La Pomme Prisonnière


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 22
Status: Finished
Published: Feb 26, 2010 to Nov 29, 2014
Genres: Slice of Life, Josei
Authors: Tsuruta, Kenji (Story & Art)
Serialization: Rakuen Le Paradis

Hi miau miau !! stiu ! stiu ! in seara asta am sa va prezin o manga simpla numita "La Pomme Prisonnière", iar pentru cunoscatori ea se mai numeste "Hita-Hita".

Sexul nu este o crima. Nuditate nu este o rusine. Esti liber sa faci ce vrei atunci cand esti singur, nu-ti face griji cu privire la opiniile celorlalti, oricum nu vor sti...

Hita-Hita, cunoscuta si sub o denumire mai frumoasa, care este La Pomme Prisonnière - un nume care ii va aduce in minte la unii oameni o marca franceza de Calvados (lichior de mere) - este o experienta fascinanta in care cititorul poate sa se scufunde in viata de zi cu zi a unei tinere neobisnuite, a carei lenevie si obraznicitate ar face sa para una dintre acele feline pe care le place.

Acest manga ar putea parea la suprafata a fi un 'hentai' pervers pentru obsedati, dar, surprinzator, nu cred ca este cazul. Nuditate si scene sexuale (surprinzator de non-explicite) nu sant aici pentru a te face sa te simti excitat. Toate aceste lucruri de ridicare a sprancenelor fac parte din obiceiurile si rutina zilnica a principalelor heroine. Ce face ea ? Ea mananca, bea alcool, se joaca cu pisicile strazii, se culca dezbracata cand e prea cald, bea mai multa bautura, incearca sa se infrunte cu pisicile ratacite, se rataceste in oras fara scop, mananca si bea si mai mult, incearca sa faca sex si nu reuseste spectaculos.

In timp ce urmarim stilul de viata nonsalant si jocurile usor neortodoxe, am avut cu adevarat sentimentul de a intra in intimitatea ei si de a intelege viziunea ei simpla asupra vietii, chiar daca capitolele sant foarte scurte. Imi amintesc personal zilele mele libere de sfarsit de saptamana sau sarbatorile, leneveala, intoarcerea si din nou, in patul meu (si de ce nu cu ploaia lovind fereastra). Sau ceva de genul asta, cred ca este destul de sugestiv pentru a vizualiza povestea si atmosfera.

"La Pomme Prisonnière" nu sant materiale obisnuite "fierbinti si picante". Cel putin pentru mine personal... nu pare. Este un studiu de caractere in mod deliberat de goana, prost, plin de umor si putin ciudat. Este, de asemenea, un exemplu rar al unei naratiuni cu continut sexual, unde este o parte complet naturala a trasaturilor personale ale personajului principal si este portretizata intr-o maniera obisnuita si relaxata.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri