Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Dead Tube


Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Apr 19, 2014 to ?
Genres: Ecchi, Horror, School, Seinen
Authors: Kitakawa, Touta (Art), Yamaguchi, Mikoto (Story)
Serialization: Champion RED

Miau...!
Mda ! acum de sarbatori in loc sa scriu recenzii la manga-uri romantice sau despre febra sarbatorilor de iarna, eu... guro sus,... guro jos.

Povestea este foarte proasta... de fapt ea devine nerealista, dar daca santeti tipul de persoana care va citi acest lucru dupa ce a fost intrigat de linia de complot, atunci s-ar putea sa va bucurati de ea. Am citit-o pentru ca imi plac lucrurile mai intunecate, dar, mai degraba decat sa fie neagra, este mai mult un rahat maro. Fata principala zisa si Mai Mashiro este desenata intr-adevar atragatoare, asa ca ma sedus asa de mult incat am terminat de citit, iar restul lucrarii este bine facuta. Dar rahatul sfant o sa va faca sa pierdeti cateva celule ale creierului in procesul de citire.

Asa ca sa trecem la business... daca nu-ti place genul acesta de manga (gore, nuditate extrema si moarte) in general, atunci as sfatui sa nu citesti niciodata acest manga. Pe de alta parte, daca va bucurati de ele, atunci baieti sau fetelor, santeti in cautarea unui tratament.Despre "Dead Tube", un site care gazduieste videoclipuri de la macabru la senzual. Cu cat graficul este mai grafic si online, cu atat mai multevizualizari primite - aceasta este o afacere banoasa.
Dupa cum arata sinopsisul "Distribuirea de filme palpitante in secret! Un joc scolar care pune viata si moartea pe prima linie!". De-a lungul acestor linii as recomanda cu adevarat sa adaugati cuvintele precum "Rape" si "Fuck".
Dupa ce am ras cu voce tare despre cum zgomotul suna, am decis sa ma aventurez in necunoscut, asteptand putin, dar drept de liliac am fost intrigat de complotul simplu pe care il ofera la inceput. Nu numai ca este usor de inteles, dar lasa cateva mistere care te fac sa te ingrijorezi intr-o masura, devenind astfel o nebunie.Povesetea incepe cu un membru al Clubului de Cercetare a Filmului, Tomohiro Machiya fiind numit un "idol" de catre Mai Mashiro, pentru a o filma...(sigur!) Dupa ce o filmeaza cum inoata, ea ii cere sa o filmeze continuu timp de doua zile. El este de acord, sperand...la ceva. Totul pare normal, pana cand Mashiro il va ucide pe "iubitul" ei, un fost delincvent, in timp ce Machiya filmeaza totul. Apoi, el descopera ca Mashiro incarca videoclipuri pe un site numit "Dead Tube", in care utilizatorii isi publica continuturi macabre sau sexuale fiind recompensati cu bani in functie de numarul de viziualizari pe care le primesc. Utilizatorii sant incurajati sa posteze videoclipuri: persoana sau persoanele ale caror videoclipuri obtin cel mai mic numar de vizualizari trebuie sa plăteasca pentru cheltuielile si crimele celorlalti participanti. Pe masura ce Machiya se trage mai adanc si mai adanc in lumea "Dead Tube", el incepe sa-si interogheze relatiile ambigue cu Mashiro si sentimentele intunecate care se afla in el 'insusi'.Despre arta as putea spune "Oh, Doamne Dumnezeule Miauti". Nici macar nu ma intelegeti cat de buna si rafinanta este stilul de arta. Fundalul poate sa nu te salveze, dar design-ul personajelor ma incanta. Toate calitatile artei sant consistente in toate capitolele.

Iar despre personaje as spune la inceput m-am gandit ca principalul conducator de sex masculin era doar studentul tau mediu care a fost prins intr-o mizerie. Dar ce MIAU ! Nu ma așteptam sa aiba un fetis atat de ciudat. Ati auzit vreodata de fraza "Nu judecati niciodata o carte dupa coperta ei?" da, aceasta expresie ar putea fi folosita pentru fiecare caracter. Este momentul unic al momentului Eureka, cand va vedeti in sfarșit culorile adevarate care va fac sa va ganditi: "Wow care a fost inselat" Dar, odata ce va asteptati, acest factor de uimire va scadea treptat. Un lucru care ma face trist este ca dezvoltarea multor personaje este complet ignorata (sau doar ATM). Daca am putea afla mai multe despre personaje, atunci putem sa ne punem accentul mai mult pe ele. Dar totusi trebuie sa-i iubesti pe principalul, atat pe femeie, cat si pe barbat.
Iar spre final pot spune singura nemultumire a fost faptul ca manga devenise realista la inceput dar spre incheiere ea se strica... oricum manga "Dead Tube"a fost selectata de Le Monde ca parte a "15 manga-uri noi pentru Japonia Expo"

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri