Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Donki Korin


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 2
Status: Finished
Published: Nov 1997 to Jan 2004
Genres: Psychological
Authors: Furuya, Usamaru (Story & Art)
Serialization: Comic AliveIntr-un review anterior, am revazut o capodopera lui Usamaru Furuya - Palepoli -, iar aceasta recenzie mi-a dat o sugestie pentru a-mi verifica succesorul spiritual, Donki Korin (The Hammer Falls). Donki Korin are un format structural unic. Pe pagina dreapta a fiecarui "raspandit" este un scurt eseu trimis de un cititor si ales de Furuya, iar in partea stanga este un comic cu patru panouri desenat de Furuya referitor la eseu.

Cartea face o prima impresie buna, cu o acoperire baroca gustoasa, care reamintește Palepoli atat in ​​design, cat si in varietatea stilurilor de arta istorica folosite. Deasemenea, se prezinta blurburi hazlii bombastice in limba engleza pe fata si in spate:

"Imaginile lui Usamaru sant oglinzile vieții tale".
"Privind prin ei, veti gasi Adevarul lumii."
"Cititorii si-au scris Mania si placerea, apoi l-au trimis la Usamaru".
"Usamaru a primit Cuvantul lui Dumnezeu, apoi a tras un Hammer".
"Cititorii au scris cuvintele lui Dumnezeu, Usamaru a tras un ciocan al lui Dumnezeu".
"Usamaru si cititorii vor alatura Hammerul impreuna."

In cea mai mare parte, aspectul de colaborare este fructuos. Eseurile variaza de la existential si poetic la absurd si comic, desi de obicei mai grave decat nu. Furuya jumatate din colaborare este de multe ori pur si simplu o gluma bazata pe subiectul sau mesajul eseului. La inceput, se pare ca se afla intr-o plimbare. In 1997, a fost proaspat in Palepoli, care a durat pana in 1996, iar arta prezinta o similitudine puternica cu detaliile acelei lucrari. Ideile lui sant, de asemenea, proaspete si inteligente, daca nu ca o sureala si distrugatoare a frontierei, ca ceea ce a expus la Palepoli. Poate ca incerca sa nu ridice sectiunea de eseuri (dezechilibrand astfel lucrarea) sau poate ca pur si simplu nu era interesat sa faca aceleasi declaratii pe care le facuse anterior.

Cu toate acestea, pe parcursul cartii (aranjate cronologic) jumatate din formula lui Furuya incepe sa sufere, operele sale de arta devenind mai simple si mai rationalizate cu timpul. Exista cateva replici in zilele lui Palepoli din a doua jumatate a cartii, atat din punct de vedere artistic, cat si din utilizarea unor caractere recurente - o caracteristica pe care o folosea adesea in predecesorul lui Donki - dar in cea mai mare parte exista o degradare constanta de calitate. In plus fata de continutul de eseu / manga, exista o serie de interviuri scurte stropite pe tot parcursul lui, unde Furuya a chemat unii dintre expeditorii de eseuri ani mai tarziu pentru a discuta subiectul și cum s-ar fi schimbat lucrurile de atunci. In timp ce o atingere frumoasa, aceste interviuri sant in mare parte inutile si contin putin "insight".

Cea mai buna linie de actiune pentru a va bucura de Donki Korin este sa ignorati exemplul meu si sa evitati compararea acestuia cu Palepoli.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri