Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Virgins' Empire


Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 100
Status: Publishing
Published: Aug 4, 2010 to ?
Genres: Ecchi, School, Shoujo Ai, Slice of Life, Seinen
Authors: Kishi, Torajiro (Story & Art)
Serialization: Grand Jump


A peek into the "everyday nudity" of high school girls.

Se pare ca in ultima vreme, santem pe punctul de a face o serie de stiri bune despre yuri, iar aceasta poveste continua cu comedia "Otome no Teikoku" a lui Kishi Torajirou, pregatita pentru a obtine o adaptare anime.

Orice manga yuri care obtine o adaptare anime ar trebui sa fie o veste buna, dar nu va sparge prea mult sperantele, deoarece anuntul in Grand Jump Web spune ca personajele vor "trece de aproximativ sase secunde". Acelasi lucru de informatii atrage putine interese asupra lucrurilor, ca sa vedem cum se dovedeste aceasta adaptare.Cea mai buna manga yuri citita intr-un timp foarte indelungat.

"Otome no Teikoku" sau mai bine spus " Virgins' Empire" are o naratiune uimitoare, povestind o poveste cu mai multe caractere, in episoade mici din interiorul fiecarui capitol, intr-un loc foarte rar sau nicaieri altundeva pentru a gasi o cale.
Chiar si cu micile episoade, povestea nu-si pierde consistenta, fiecare episod fiind foarte placut si amuzant, folosind perfect stilul de episod al povestirii in cel mai bun mod posibil, cu o linie de poveste foarte conectata si stabila.

Caracterele sant incredibile amuzante, amuzante si mai mult decat toate, dragtțe; ele sant intr-un numar mare si sant pentru toate gusturile, ceea ce face ca povestirea sa fie mai uimitoare. In timp ce cititi, veti rade cu siguranta, veti zambi si veti avea sangerari nesemnificative, probabil veti muri in anemie.Aceasta poveste straluceste atat de mult, incat si fanii non-yuri se vor bucura de o comedie fata de o fetita a unei scoli de fete pline de umor, de relatii interesante, de personaje ciudate si de sentimente de dragoste si de prietenie pe care aceste fete le poarta cu ele.

Fiind o manga cu glume murdare, comedie, ecchi, cutite, dragoste dulce si toate lucrurile bune pe care le meritati, poate unii ar crede ca manga se amesteca prea mult cu retete si o face astfel incat nimeni sa nu-l poata citi si iubi, dar trebuie sa spun, nu ar putea fi mai rau.
Dupa cum spune titlul, aceasta manga este absolut despre adolescente intr-o scoala de fete si tot tacamul. Nu putea fi mai precisa intr-un intreg, aratand chiar si partea "murdara" a fetelor de liceu.

Nu trebuie sa spun cat de mult arta manga este minunata. Culoarea luminii din primele pagini si acoperirile volumului se vor comporta ca o crema buna in cafeaua voastra plina-neagra si va vor lumina starea de spirit in timp ce inima se va topi, arta este atat de bine facuta incat veti citi cu atentie aceeasi pagina de doua ori in timp ce salivati. Toate personajele sant atat de dragute incat le puteti face sanctuare.
In ceea ce priveste personalitatile, personajele sant atat de pline de viata si de unicitate incat povestea poate vorbi cu usurinta despre toate acestea si poate fi totusi foarte interesanta si plăcuta, fara a se pierde in confuzie si in capitole rele. Personajele stangace, cele serioase, energetice si nevinovate; sant indivizii completi si puri, pentru ca sentimentele lor dulci se vor prinde pe deplin.

In general ... aceasta este o manga grozava plina de iubirea autorului si ingrijirea tuturor paginilor, și, daca esti un adevarat fan al yurii, te vei intreba de ce ti-a luat atat de mult timp sa o citesti. Daca vrei doar sa te bucuri de o comedie cu tot felul de fete si manga ecchi, aceasta este si pentru tine. Daca va place manga-ul bun si necunoscut, aceasta poveste "cult-out-of-the-mainstream", care vorbeste fara teama asupra criticilor, este pentru dvs., incercati. Practic, aceasta este o manga care nu te va dezamagi cand o vei citi pana la sfarsit.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri