Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Coo's World


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 9
Status: Finished
Published: Nov 25, 1999 to Nov 25, 2000
Genres: Adventure, Drama, Supernatural, Seinen
Authors: Oda, Hideji (Story & Art)
Serialization: Afternoon

Hi miau ! Sa incepem cu Renei, o fata de 12 ani care tocmai a inceput sa frecventeze scoala generala. Ea si-a pierdut tatal la varsta de doua ani: traieste impreuna cu mama si bunica sa. Ea este matura, curioasa, reflexiva si lipsita de aparare. Renei viseaza iar noi, impreuna cu ea, intram in lumea din, sau a lui Coo. In vis, personajul merge in cautarea casei ei, care nu stie unde este. Lumea Coo nu are reguli logice, este un pic ciudata si minunata, dar nu este doar un spatiu fantastic facut din lucruri bizare, este, de asemenea, o lume severa unde exista pericolul, ca si in realitate. Visand, ea uita moartea fratelui sau si astfel de zi cu zi povestea continua fara intrerupere; intalneste personaje ciudate si traverseaza cu curaj situatiile pana la limita.
Renei crede ca o sa innebuneasca. Dupa multi ani, ea a inceput sa viseze mereu despre "Lumea lui Koo", un loc sub umbra misterioasa a Muntelui Babiranma, locuita de creaturi fantastice - Nagizari, God, micul Rey, teppasul letal - unde se afla fratele ei mort. Deci, Rena trece printr-o criza de identitate, alaturi de cel mai bun prieten al ei, care sa sinucis cu ceva timp in urma si sa intors acum pentru ea. Pe masura ce se gandeste la simtul vietii, lucrurile din lumea reala nu par sa se intample asa si cand locuitorii din "Lumea Coo" incep sa se dezvaluie ei si sa incerce sa o convinga sa mearga impreuna cu ei, ea nu mai stie daca viata ei este un vis, sau un cosmar.In cele din urma, al doilea volum. Colierul care ofera cititorilor un gen de lumina, ironic sau destinat pentru o audienta vasta. Acest al doilea volum foarte apreciat in Japonia a consolidat si mai mult faima lui Hideji Oda, unul dintre autorii noii generatii, capabil sa combine un ton luminos si profund in acelasi timp, al carui titlu Coconino Pop publica titlul sau de debut norocos.
Deci povestea lui Renei se intoarce, fetita de 12 ani care trăiește cu mama si bunica ei, matura, curioasa, reflectiva si lipsita de aparare. Renei are toate problemele adolescentilor, are dificultati la scoala, are momente de disperare profunda, sufera de o durere de cap. Dar Renei are o mare capacitate de a visa Lumea lui Coo. In vis, ea se aventureaza impreuna cu Coo, fratele mai mare, care a murit, si cu prietenul sau Kyom, in cautarea casei sale, care nu stie unde este.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri