Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Skeleton Soldier Couldn't Protect the DungeonInformation
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 54
Status: On going
Published: Apr 21, 2017 to Aug 19, 2020
Genres: Adventure, Fantasy
Authors: Sosori (Art, Story)
Serialization: J. Plus Media, Kakao Page

Hi miau ! am gasit o manga interesanta , ceva ce pot spune ca imi ofera cateva informatii despre Momon (OVERLORD). Desigur manga nu are legatura cu manga Overlord, dar poate oferii informatii interpretabile cum a ajuns Momon din Overlod la un nivel pe care il stim.

Deci, manga "Skeleton Soldier Couldn't Protect the Dungeon" (Haegolbyeongsaneun Dungeoneul Jikiji Motaetda) ne vorbeste despre un soldat schelet de nivel mic in care singurul lui scop era sa-si protejeze stapana. Si totusi, era lipsit de putere sa o protejeze. Dar soarta are mai mult pentru el , dandu-i o alta sansa de a-si proteja stapana inca o data si de a-si schimba destinul sau."Skeleton Soldier Couldn't Protect the Dungeon" a fost serializata in Bondi Joara , dar dupa un an au fost sterse toate serialele din Joara, iar ulterior seria a fost mutata pe reteaua Kakao si a fost serializata ca monopol de pagina Kakao Page. Spre deosebire de Joaara, care este usor serializata ca un serial de 19 romane de aur cu un nivel ridicat, standardul de varsta al grupului tinta a fost stabilit la 15, iar selectivitatea si cruzimea versiunii Joara au fost cenzurate in mod semnificativ. Din acest motiv, gustul putred a fost purificat mai mult decat atunci. Vechea versiune a scenei uciderii, violului si a rapirii nu se gaseste nicaieri.I...
Am dying.
My Owner...
Mistress Succubus...
I was unable to protect her..
Stop..
I beg of you..!
Mistress...
I'm sorry for being unable to protect you.

Soldatul Scheletului nu are nici un nume. Exact nici unul dintre soldatii scheleti nu si-a gasit adevaratul nume sau numele vietii lor. Poate din cauza asta o persoana fara nume este invariabil distrusa si din cauza asta el invie de fiecare data cand da gres. Atat persoana fara nume, cat si Soldatul Schelet, este rasplatita cu o mare experienta doar prin confirmarea mortii sale. Originea soldatilor scheleti implica faptul ca exista un mare secret, cum ar fi atins de marele preot Bell-Homer Isaac, cel mai puternic roman al romanului, fiind suprimat in sens invers.
Soldatii scheleti sant crescuti de Lubia din mormant si sant recrutați zece ani mai tarziu. In timpul primului deceniu al chemarii, fortele umane au fost devastate, dar dupa sosirea celor puternici, ei par a fi fost infranti sau ucisi total.
Potrivit teoriei lui Isaac, lumea este alcatuita din REZIDENTI si OASPETI , iar oaspetilor le este deschisa o fereastra albastra speciala, cu informatii adunate doar de catre oaspeți. De fapt, statutul soldatilor priveste intotdeauna fereastra de stare. Soldatul Schelet, in prima lui viata, a auzit explicatia ferestrei de stare sucubulului, asa ca a considerat-o naturala, dar de fapt un om normal nu poate vedea sau auzi fereastra de stare.

Oricum povestea din manga este mai vasta si interesanta, iar din punctul meu de vedere acest manga imi ofera informatii despre Momon din Overlod.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri