Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Uratarou


Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 51
Status: Finished
Published: Jul 28, 2016 to Sep 28, 2017
Genres: Action, Fantasy, Historical, Supernatural, Seinen
Authors: Nakayama, Atsushi (Story & Art)
Serialization: Young Jump

"Uratarou" este, din pacate, o alta manga cu o grafica grozava, care se transforma intr-o poveste ciudata as putea spune dar cu un final epic, care ar putea cuprinde sute de capitole. Avand personaje uimitoare, dar care, din pacate, se indrepta si se incheia dupa numai 51 de capitole. Manga a fost axata astfel incat nimic nu conteaza in poveste si nu exista motive sa-l citesti. Dar daca vrei sa citesti aceasta manga ar trebui sa continui, desi nu o sfatuiesc.Povestea este despre un nemuritor numit Uratarou care incearca sa moara si un muritoare numita Chiyo care incearca sa devina nemuritoare, si, se imbarca intr-o calatorie pentru a-si putea indeplini visele impreuna. De aici petrecem 50 de capitole explorand Japonia cu sute de ani in urma si intalnim atatea personaje unice si interesante, care vor murii pe parcurs.
Arta din aceasta poveste este de asemenea superba, este una dintre cele mai interesante si as zice unice povestiri vizuale pe care le-am vazut in manga, atat de mult incat aproape ca m-au motivat sa merg si sa fiu tras in stilul ei. Arta este singurul lucru care a ramas uimitor de-a lungul timpului. Subiecte interesante cum ar fi ceea ce inseamna "sa traiesti" si "cum este sa fi nemuritor" si suferinta pe care o vei trece este un punct-cheie al povestirii, dar, din pacate, nu conteaza in final... pentru ca a fost axat, astfel incat aceste teme interesante nu inseamna nimic.
In cele din urma..., manga a fost indreptata daca vrei sa citesti o poveste cu doar 30 de capitole de povestire reale cu arta fenomala, care in cele din urma... nu conteaza.... in cele din urma atunci du-te inainte, dar eu chiar nu-l sfatuiesc.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri