Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ratman


Information
Type: Manga
Volumes: 12
Chapters: 65
Status: Finished
Published: Jun 26, 2007 to Jun 26, 2013
Genres: Comedy, Romance, School, Sci-Fi, Shounen, Super Power
Authors: Inui, Sekihiko (Story & Art)
Serialization: Shounen Ace

Hi miau ! Azi doresc sa recomand o manga despre "filozofia eroului". Sa nu va speriati, nu are nici o legatura cu "filozofia", dar am gasit cateva informatii interesante.Ratman a fost o manga simpla shounen, in care nu ma asteptam absolut nimic cand am inceput-o si am dat peste ea cautand altceva. Protagonistul este un fanboy obisnuit cand vine vorba de super-eroi, desi nu este un "anti-hero", tipic cand vine vorba de actiunile sale, avand in vedere ca el ar trebui sa fie un raufacator, deoarece actiunile sale il fac sa tradeze acea notiune de baza.

Avand loc in zilele unui viitor apropiat, in care progresele tehnologice din ultimii ani au permis corporatiilor sa proiecteze tot felul de eroi, care a declansat un interes public larg raspandit. Apelul corporativ al acestor mascote a condus la sosirea acestor asa-numiti "eroi comerciali" fiind inregistrati in cadrul Asociatiei Eroilor, o organizatie care atribuie misiuni eroilor inregistrati.

Shuto Katsuragi, personajul nostru, a fost un erou aspirat, un tip scurt in varsta de 15 ani, in ciuda inaltimii sale, el a visat sa devina erou insusi. Intr-o zi la scoala, prin anumite evenimente, el vorbeste cu o colega de clasa - Mirea Mizushima - despre dorinta lui de a depasi sansele de inaltime si forta ca sa devina un erou. La scurt timp dupa aceea, Shuto este rapit de organizatia malefica Jackal. Deci, accidental, el se alatura unei organizatii "rele" si va devenii un "ticalos" - Ratman. In ciuda faptului ca organizatia Jackal il forteaza sa lucreze pentru ei, printr-un contract (daca paraseste organizatia, figurinele cu super-eroi vor fi distruse), in misiunea lor de a rasturna Asociatia Hero. Pe scurt, Shuto va incearca sa-l transforme pe Ratman intr-un super-erou.


Stilul de arta din Ratman este fantastic, desenele date costumului Ratman si costumele altor eroi servesc pentru a evidentia abilitatile lor ca supereroi. Luptatorii care-l sprijineau pe Ratman, purtand uniformele obisnuite de raufacatori, dar care au dovedit a fi mari personaje de relief comice si umor in majoritatea panourilor in care sant incluse.In timp ce aveam unele moduri cu privire la modul in care ceilalti super-eroi s-au ocupat de Ratman, evolutia povestii si dezvoltarea personajului este pastrata intr-un ritm egal pe tot parcursul, cu lucruri din capitolele anterioare explicate in capitolele ulterioare, existand multe referiri la lucrurile care ar putea 's-au intamplat mai devreme'.

Asa ca daca vrei sa fi un super-erou, citeste Ratman.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri