Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Fuuka


Information
Type: Manga
Volumes: 20
Chapters: 204
Status: Finished
Published: Feb 12, 2014 to Apr 4, 2018
Genres: Drama, Ecchi, Music, Romance, Shounen
Authors: Seo, Kouji (Story & Art)
Serialization: Shounen Magazine (Weekly)

Miau miau ! "Fuuka" nu este o poveste fantastica ca Suzuka. Are puncte bune si rele. Unele personaje din seria anterioara apar aici, la un moment dat in poveste, veti observa totusi o disjunctie care o separa de alte manga-uri. Pe de alta parte, putem aprecia stilul lui Seo in poveste. In plus, povestea are cateva rasturnari interesante care ar putea sa te faca mai fericit si suparat in acelasi timp. Este greu sa-mi descriu sentimentele fata de Fuuka, dar pot spune ca doua lacrimi au aparut la ochi.

Haruna Yuu este adolescentul de liceu dependent de telefon, se transfera la un liceu din Tokyo, cand parintii lui se muta in Statele Unite. In drum spre casa, telefonul sau este spart pe strada de o colega de clasa numit Fuuka Akitsuki dupa ce ea presupune ca Yuu ii invadeaza intimitatea. In tot acest timp, ea, fara sa stie, ii cade CD-ul pe trotuar, pe care Yuu il va inapoia.

Seria se concentreaza pe eforturile Yuu si Fuuka de a dezvolta o cariera muzicala de succes in trupa meteorica Fallen Moon, sub patronajul trupei legendare "Ariciii", care este inspiratia lor.Daca santeti un fan al manga-ului "Suzuka", veti citi povestea, dar veti avea impresia ca Fuuka a prelungit prea mult pana la punctul in care anumite parti ale parcelei sant irelevante si inutile. Mai mult, Seo a folosit uneori o bucla in poveste care pare foarte obositoare. Nu stiu, poate ca este Seo, dar te vei bucura de atingerea unui punct culminant si de mentinerea unei bucle neterminata pana cand te vei plictisi de ea. In cele din urmA, vei fi recunoscator pentru poveste, dar nu iti va indeplini toate asteptarile. Indiferent de partile indoielnice, povestea este distractiva si combina o viziune excelenta cu un flux adecvat de la panou la panou. De asemenea, daca nu ai citit "Suzuka" nu va panicati, nu aveti nevoie sa cititi seria anterioara pentru a intelege Fuuka. Ambele povesti se separa dupa cateva capitole.

Fani ai lucrarii anterioare a lui Seo vor recunoaste numele de familie al lui Fuuka, Akitsuki. Se pare ca aceasta fata, personajul titular, este fiica lui Yamato si Suzuka Akitsuki, personajele principale ale lucrarii sale anterioare - Suzuka . Deci, cred ca este tehnic o continuare - mai mult despre asta intr-un minut.
La inceput, Fuuka se confrunta cu presiuni pentru a se alatura clubului de la scoala. Are sens - o mare parte din Suzuka sta bazat pe traseu, ambii parinti ai lui Fuuka devenind atleti la nivel national. Fuuka se ingrijoreaza pe scurt notiunea, dar in cele din urma isi gaseste adevarata chemare - vrea sa cante si e destul de buna la asta.

Astfel, pentru primele 35 de capitole, lucrurile progreseaza fara probleme. Yuu si Fuuka formeaza formatia lor, gasesc membri, se apropie mai mult impreuna, se indragostesc. Ne-am prezentat cea mai mare banda de influenta a lor, cavalerii si prietena din copilarie al lui Yuu, care se intampla sa fie un idol de mare succes.....
Din pacate, unele evenimente de complot vor imparti cititorii. Jumatate dintre cititori il vor numi manga "abis" si o alta jumatate de titlul Fuuka ca "neobisnuit". Eu o numesc, o poveste de evenimente neasteptate, cu arta fascinanta si capitole nu pre plictisitoare. De asemenea, inteleg ca este greu sa exprimi muzica cu desene, dar sa dai ceva credit lui Seo; el a facut o treaba buna. Uneori, am simtit ritmul muzical si versurile, dar complotul a spart in unele capitole prin scaderea ritmului.

Deci cred ca intrebarea ta este daca ar trebui sa citesti "Fuuka?" Raspunsul meu: Da !. Voi spune da, daca santeti un fan al operei lui Seo, veti sti ce sa va asteptati. Iar daca nu puteti face fata rasturnarii complotului si evenimentelor de disjunctie care ar putea distruge naratiunea, ar trebui sa-i dati o sansa.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri