Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

To Your Eternity


Information
Type: Manga
Volumes: 80
Chapters: 8
Status: Publishing
Published: Nov 9, 2016 to ?
Genres: Drama, Shounen, Supernatural
Authors: Ooima, Yoshitoki (Story & Art)
Serialization: Shounen Magazine (Weekly)

Practic, un fel de obiect magic realizat de unii dintre cei care sant alimentati cu energie electrica ia forma altor obiecte din imprejurimi. Stiu, ca e ciudat sa te gandesti, dar asta e. Ce se intampla daca acest obiect ia forma unui om? Ce se intampla daca aceasta fiinta imorala inumana invata sa devina om? Bineinteles ca o face. Protagonistul principal, animalul numit Fushi, poate arata uman, dar este departe de a fi. Prin calatoria nemuritoare pentru a-si gasi scopul, el traverseaza abisul cunoasterii cu multi straini care fac parte din cine este si cine va deveni.

Trebuia sa incep, in primul rand, cu manga care se indreapta spre ceea ce va puteti astepta. As zice ca este o poveste care descrie o tragedie greoaie, prin poze, dar asta este doar din cauza personajului principal, deoarece el / ea / ei nici nu stiu cum sa-i spun... nu vorbeste prea mult.

"Fumetsu no Anata e" sau mai bine spus "To Your Eternity" - este o manga care descrie, o misterioasa nemuritoare fiinta, este trimisa pe Pamant fara emotii sau identitate. Cu toate acestea, este capabil sa ia forma celor din jur care au un impuls puternic.

La inceput, este o sfera. Apoi, ea imita forma unui bolovan. Pe masura ce temperatura scade si zapada cade pe varful muschiului, mosteneste muschiul. Iar atunci cand un lup singuratic moare, obiectul nostru ia forma animalului. In cele din urma, castiga constiinta si incepe sa traverseze tundra goala pana cand se intalneste cu un baiat.Baiatul traieste singur intr-un oras fantomatic, pe care adultii l-au abandonat cu mult timp in urma in cautarea paradisului despre care se spune ca exista mult mai departe de marea fara sfarsit a tundrei albe. Cu toate acestea, eforturile lor au fost pentru nimic, iar acum baiatul este intr-o stare critica.

Dobandirea formei baiatului, incepe intr-o calatorie fara sfarsit, in cautarea unor noi experiente, locuri si oameni.Povestea a fost un pic cam lenta la inceput, dar ceea ce ma impiedicat sa ma prind, se intreba ce se va intampla in continuare? Ai ramas cu putina informatie la inceput, chiar si descrierea manga este vaga. Vrei sa stii ce se intampla, nu? Despre ce este vorba aceasta manga? In ansamblu, povestea este destul de buna acum, dar sant prea multe intrebari fara raspuns. Pot schimba acest lucru mai tarziu, deoarece aceasta manga ar putea fi genul de manga care foloseste doar acest lucru ca element in poveste.
Exista o multime de arce care dezlantuie incet sinele adevarat al lui Fushi, pe masura ce el avanseaza in greutatile inimii umane. El ar putea fi singurul personaj principal, dar nu ar fi Fushi fara personajele defecte si tulburate care arata Fushi ce inseamna sa fii in viata.

Imi place stilul de arta, personajele sant ceea ce va asteptati de la creatorul lui Koe no Katachi. Peisajul este uimitor ca o capodopera. Chiar mai mult decat suficient pentru a picta imaginea perfecta. Aproape ca si celelalte manga ale ei, totusi aceasta pare sa aiba un aspect mai elaborat, dovedind ca un stil de arta se schimba mereu.

Personajul... S-ar putea sa credeti ca acest obiect magic nemuritor este o creatura inutila, plictisitoare si inumana, care ar trebui sa invete sa fie umana. Poate ca ai dreptate, dar nimeni nu stie nimic despre Fushi. Trecutul sau incepe de la inceput, in timp ce cititorul stie la fel de mult cum Fushi stie despre el insusi. De fapt, este ciudat sa te referi la Fushi ca la orice sex, deoarece nu sant umane sau muritoare.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri