Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

So I'm a Spider, So What?


Information
Type: Manga
Volumes: Unknown
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Dec 22, 2015 to ?
Genres: Comedy, Fantasy
Authors: Kakashi, Asahiro (Art), Baba, Okina (Story)
Serialization: Young Ace UP

Miau miau... Deci, daca santeti un scriitor isekai, cum va faceti munca sa se evidentieze intr-un camp suprasolicitat? Ei bine, ai putea incerca sa-ti faci personajele sa apara in cealalta lume ca pe altceva decat un om. Un paianjen, ca si in cazul "Kumo desu ga, Nani ka?" / "So I'm a Spider, So What? nu ar putea fi cea mai ciudata alegere decat cea in care un tip se transforma intr-o masina de
distributie...
Deci "So I'm a Spider, So What?" se bazeaza pe un roman usor, cu acelasi nume, scris de Okina Baba cu desene de caractere ale lui Tsukasa Kiryu. Din cate stiu, in afară de adaugarea lui Asahiro Kakashi ca artist principal al manga, nimic nu sa schimbat in tranzitia de la roman la comic.
Așadar, permiteti-mi sa va povestesc despre aceasta manga, o serie continua... este de genul fanteziei in care protagonistul se trezește intr-o alta lume, dar in loc de a fi eroul, personajul nostru nenorocos se trezeste ca o creatura de tip 'spider'.Eroina noastra, care este cunoscuta sub numele de Kumoko, se gaseste intr-o pestera / temnita / loc rau din toate partile si trebuie sa supravietuiasca. Acest lucru a fost facut literalmente prin infragerea altor monstri pe care ii intalneste. In timp ce isi face inventarul si isi pravaleste calea, isi da seama ca nu era un sac, ci un ou, iar ea este un paianjen proaspat nascut intr-o gramada de mii de paianjeni, undeva intr-o pestera. Canibalismul de prada este de fapt un lucru obisnuit, iar viata personajului principal este imediat amenintata de fratii sai si apoi de un paianjen mult mai mare, incercand sa o manance.

In ceea ce priveste personajele, exista doar una: eroina principala Kumoko, reincarnata in paianjen. Orice dialog pe care povestea il contine sant monologuri interne si comentariile sale despre lume. In timp ce ea este un protagonist simpatic, acest caz este mai mult din cauza circumstantelor sale unice. Ea nu are nici o trasatura caracteristica speciala, altul decat ceea ce v-ati astepta de la un om mediu care sa reincarnat intr-o lume fantezie.


In ceea ce priveste stilul de arta, in timp ce nu este ceva special, este foarte expresiv. Am fost surprins de felul in care omul ar putea sa-l faca pe paianjen, in ceea ce priveste expresiile sale. A face un lucru destul de creativ si total placut sa te uiti.

Simulatorul de multimi de nivel scazut: Grindul ar fi o traducere mai putin fidela, dar mai precisa a titlului. Povestea se concentreaza in intregime pe momentul in care complotul lui Kumoko incearca sa supravietuiasca si sa-si patrunda lantul alimentar, in temnita in care pare sa fie blocata. Iar aici manga straluceste. Desi acest lucru nu pare a fi intenția sa principala, atmosfera povestii are o margine destul de intunecata si depresiva. Cand cele mai multe povesti doreste ca lucrurile sa se intunece, ei introduc adesea drame sau tragedii inimaginabile, dar aceasta manga este mult mai subtila. Kumoko este departe de a fi suprasolicitata, luptandu-se chiar impotriva adversarilor de la nivelul ei, este doar un peste mic intr-un iaz mare, cu o multime de pesti mai mari. Intr-un loc in care monstrii de nivel inalt se plimba in mod constant, unde fiecare victorie trebuie castigata cu greu si un loc sigur pentru somn este, de obicei, un lux. Acesta duce la un sentiment de teama constanta, un sentiment de doom iminent, pentru ca pur si simplu nu stii ce pericol asteaptă la colțul urmator. Este o poveste de supravietuire, unde protagonistul trebuie sa se lupte doar pentru a ramane in viata, si nu este neobisnuit ca eroina noastra sa sufere rani grave, sa isi piarda ochii sau membrele intregi (sau doar picioarele, in cazul ei).

Asa-i, aceasta manga te va inradacina intr-un paianjen. Prin toata lenea, viclenia, defectele si fanteziile despre a fi mai puternic. Kumoko lupta cu dragoni, cu alti păianjeni, cu broaste, cu monstrii maimute si cu multe alte creaturi de fantezie, pentru a gasi cateva raspunsuri despre existenta ei.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri