Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Terror Man


Type: Manhwa
Volumes: 2
Chapters: 101
Status: Publishing
Published: Jan, 2016
Genres: Action, Supernatural, Psychological
Authors: Han Dong-Woo, Ko Jin-Ho (Art & Story)
Serialization: YLab

Salutare lume ! Mai e putin si ajungem in urmatorul an. Avand acum timp liber m-am apucat de citit cateva manga-uri. Asa ca azi va ofer o revizuire a unui manhwa.
Povestea ne 'vorbeste' despre un personaj principal numit Min Jung-Woo care ne sant introduse informatiile sale in primul capitol si cat de deosebita este abilitatea sa super-naturala. Abilitatea lui superba este folosirea mintii pentru a alege partea norocoasa in loc sa aleaga partea nefericita. Isi va folosii ochii pentru a vedea daca vor veni raspunsuri nefericite in viitorul sau si ii va alege pe cei norocosi pentru a supravietui. Daca ceva devine violet, inseamna ca cel mai probabil isi va pierde viata.


In scena mall-ului comercial, Jung-Woo sesizeaza pericol in interiorul mall-ului. Folosindu-si capacitatea de a vedea ghinionul sau norocul, el constata ca toata cladiria este purpurie. Asta inseamna ca toata lumea va muri, deoarece toata cladirea se va prabusi. Jung-Woo incearca din rasputeri sa anunte autoritatile dar nimeni nu il ia in serios.
Min Jung-Woo nu are de ales si decide sa-si cheme menajera sa numita - Lilia Alexandrovna Podkopayeva - pentru a salva oamenii din cladire. Si astfel asa incep personajele noastre active sa devina teroristi, terorizand si amenintand oamenii din centrul comercial ii va determina pe acestia sa iasa panicati din cladire. Dupa parasirea centrului comercial, toata cladirea a inceput sa se prabuseasca.

Pe scurt manga koreeana ne introduce o informatie - pentru a salva oamenii trebuie sa devii terorist. Min Jung-Woo cu capacitatea de a prevedea nenorocirile. Deghizandu-se ca terorist, isi foloseste puterile pentru a salva oamenii de pericol. Cu toate acestea, Jungwoo descopera ca, cu cat ii salveaza mai mult pe ceilalti, cu atat devine mai nefericit. Astfel se desfasoara o poveste a unui erou si lupta sa dintre fericire si disperare.
Arta din "Terror Man" este un webtoon vibrant care alege sa coloreze doar unele scene sau parti ale personajelor. Rezultatul este o diferenta dramatica intre scenele de lupta si scenele cu setari mai banale. Este cel mai vizibil in personajul principal al carui par roz este schimbat in alb atunci cand poarta masca. Dar acesta nu este motivul care il face pe "Terror Man" unic si atat de placut. Este faptul ca povestea este tratata ca o poveste de origine a supereroilor, dar cu rasucirea adaugata a protagonistului care se preface ca este un ticalos. Un rol de personaje il sustine pe Jung Woo prin crearea de gadget-uri, substante chimice ciudate si programele de pregatire de top.Jung Woo este student in Seul. De cand era foarte tanar, a avut capacitatea de a detecta 'nenorocirea' in premonitiile vizibile. In testele școlare, jocuri de noroc sau gatit, el isi poate folosi capacitatea de a alege raspunsul corect. Ceea ce Jung Woo nu stie este o tinta de catre poliție si o companie secreta care controleaza guvernul din umbra. Pe aceasta cale, el va descoperi altii ca el si de ce are aceasta abilitate.

Asa ca daca vrei sa vezi cum reactioneaza guvernul si sa te ia dracii, iti recomand acest manhwa.

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri