Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

The Colour Out of Space


Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 6
Status: Finished
Published: Jun 12, 2015 to Sep 12, 2015
Genres: Horror, Sci-Fi, Seinen
Authors: Lovecraft, H. P. (Story), Tanabe, Gou (Story & Art)
Serialization: Comic Beam


Hi miau !
Acest manga este o adaptare dintr-un roman Lovecraft - "The Colour Out of Space" - o poveste de groaza a autorului american H. P. Lovecraft, scrisa de prin martie (1927). In poveste, actiunea se petrece intr-o zona cunoscuta de localnici sub numele de 'blasted heath' aflata printre dealurile salbatice din vestul orasului fictiv Arkham, Massachusetts. Naratorul descopera ca, cu multi ani in urma, un meteorit s-a prabusit acolo, otravind fiecare fiinta vie din apropiere; vegetația a crescut mare, dar cu un gust neplacut, animalele sant turbate si deformate in forme grotesti, iar oamenii au innebunit sau au murit unul cate unul.

Lovecraft a inceput sa scrie "The Color Out of Space" imediat dupa ce a terminat romanul sau precedent, "The Case of Charles Dexter Ward". Cautand sa creeze o forma de viata cu adevarat extraterestra, el s-a inspirat din numeroase surse de fictiune si non-fictiune.


Arta este intr-adevar buna si reuseste sa dezvaluie suficient de mult pentru a te distra fara sa dezvalui prea mult si sa pastreze o parte din mister.


Povestea si personajele sant foarte ok (din moment ce este Lovecraft). Povestea este in stilul Lovecraft, iar fanii lui se vor bucura cu siguranta de acest manga.
Pentru cei care nu stiu lovecraft, manga este inca foarte buna si o lectura definitiva daca va plac manga-urile horror in stilul Uzumaki, cu evenimente ciudate care se intampla fara explicatii.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri