Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kudan no Gotoshi


Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 57
Status: Finished
Published: Aug 10, 2015 to Jan 23, 2017
Genres: Horror, Seinen
Authors: Watanabe, Jun (Story & Art)
Serialization: Young Magazine (Weekly)

Hi miau miau ... Kudan no Gotoshi este tipul de poveste care vrea sa insufle socuri si surprize cititorilor sai, dar nu stie ce soc sau surpriza vrea sa se concentreze.

Asa ca povestea incepe in timpul unei nopti tarzii, in care 7 studenti ajung sa loveasca o vaca. La o inspectare suplimentara, vaca avea fata unui barbat, care a prezis ca vor muri cu totii in termen de 7 zile. Cu acest blestem misterios, personajele incearca sa gaseasca o modalitate de a preveni moartea lor si de a scapa de mana sortii.

Acest complot ar putea suna usor interesant, un pic repetitiv, fiind facut in atatea povesti inainte. Diferenta cu "Kudan no Gotoshi" este insa ca nu poate ramane la un complot pentru mai mult de un capitol. Prima carte ramane destul de consecventa cu povestea ei, dar la scurt timp dupa ce se raspandeste in atatea rasuciri si transformari, acestea fac doar totul o mizerie incoerenta. Intr-un moment problema este legata de supravietuire, apoi despre cineva poate fi cel blestemat, apoi afli ca altcineva este prea..., apoi incepi sa vezi fantoma vacilor, apoi alti oameni devin blestemați, apoi exista o profetie care distruge tara, apoi cineva devine psihic dupa ce a dormit cu un tip, cineva ramane insarcinata Si naste o vaca in termen de 8 ore si toate acestea se intampla in una sau doua volume una de cealalta. Este doar ... la fiecare capitol, incearca ceva nou si nu se adauga deloc la poveste, ci doar ia.
Daca nu a fost suficient de rau, aproape toate personajele sant foarte improbabile. Nu-ti pasa de niciunul dintre mortii lor, toata lumea acționeaza egoist si, odata cu povestea sarind peste tot, devine greu chiar sa-ti amintesti care este "arcul" unui personaj cu adevarat. O multime de personaje sant de asemenea o nota; prietena geloasa din copilarie, protagonist care vrea sa salveze pe toata lumea, zelot religios....


Aceasta a fost o serie in care am vazut o multime de oameni cazand si exista un motiv pentru asta. Ceea ce incepe ca un manga horror standard s-a transformat intr-o mizerie oribila de idei uscate care nu reusesc sa se lipeasca. In loc sa conectam lucrurile si sa pastram planul la nivel, fiecare capitol este doar o noua runda cu foarte putine remuneratii. Si cu personajele neplacute, care nu adauga nimic in poveste, este sigur sa sari peste acest blestem al vacii impreuna si sa treci la o alta serie.
Kudan sunt creaturi profetice care iau forma vacilor pentru bebelusi cu fete umane. Foarte rar, li se spune ca au aspectul invers: fata unei vaca pe un corp uman. Ei sunt nascuti din vaci, iar nasterea lor este adesea spusa a fi un omagiu al unui eveniment istoric semnificativ. Un kudan nu traieste niciodata mai mult de cateva zile.
Kudanii sunt capabili sa vorbeasca limbi umane din ziua in care se nasc. Imediat dupa nastere, un kudan da una sau mai multe profetii. Continutul profețiilor lor variaza. Unii kudan au vorbit despre recoltele mari sau foametele groaznice, unii au prezis ciumele si secetele, in timp ce altii au prezis razboaie. Predicțta unui kudan nu reuseste niciodata sa devina realitate. Dupa ce si-a dat profetia, un kudan moare imediat.
Kudan sunt un yokai, recent au intrat in zeitgeistul public la sfarsitul perioadei Edo. Aceasta a fost o perioada de mare tulburari sociale si politice. Caderea shogunatului si intoarcerea autoritatii imperiale, combinate cu schimbarile rapide aduse de deschiderea comertului cu Occidentul au fost responsabile pentru o multime de incertitudini si tulburari in întreaga Japonia.

Avizele Kudan au continuat pana la sfarsitul perioadei Edo pana iar dupa Al Doilea Razboiul Mondial, printre unele evenimente presupuse de kudan se numara razboiul ruso-japonez si razboiul din Pacific. Datorita capacitatii lor neobisnuite de a prezice viitorul, cuvantul unui kudan a fost privit ca adevar absolut.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri