Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Taiga of Genesis


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 38
Status: Publishing
Published: Mar 28, 2017 to ?
Genres: Drama, Historical, Seinen
Authors: Mori, Kouji (Story & Art)
Serialization: Evening

Pariati ca nu va asteptati la un noua recenzie, eh? Ei bine, cu siguranta nici nu am terminat-o. Am citit doar primele 5 volume, adica primele 32 de capitole, asta doar pentru ca azi este o zi speciala ... (cica). M-am gandit ca ar fi o modalitate buna de a sarbatori... hmmmm !... Sf Lene..., iar dupa mai bine de o saptamana de iad inradacinat, aici sant!


Manga ne descrie povestea unui tanar caruia ii lipseste un simt al realitatii... La un seminar despre antropologie cu colegii sai de clasa vor descoperii o pictura pe perete unei pesteri, care ii vor transporta in trecut, undeva in jur de 40000 de ani, unde mamutii dominau lumea.

Asa ca in primul capitol nu se intampla nimic, pana la urmatorul capitol unde vor avea prima lor intalnire cu moartea.

In cele din urma, partea preferata de la primele capitole a fost cu siguranta sa vad mai multe personalitati ale lui Riku si Chihiro; este amuzant sa vezi pe Riku trosnind glume dupa ce a dat informatii gresite.


Antropologia este studiul stiintific al omului (specia Homo sapiens). Este o disciplina holistica din doua puncte de vedere: se ocupa de studiul tuturor oamenilor, din toate epocile si trateaza toate dimensiunile umanitatii. In centrul antropologiei se afla ideea de cultura si notiunea ca aceasta reprezinta specia umana, ca specia noastra si-a dezvoltat o capacitate universala de a concepe lumea simbolic, de a preda si invata astfel de simboluri in mod social si de a transforma lumea (si pe noi insine) pe baza acestor simboluri.Unii ar spune ca arta nu e cine sitie ce , dar din punctul meu de vedere pot spune ca este destul de buna, mai ales ca autorul este destul de cunoscut. Putem spune ce se intampla, iar personajele au un design unic, in general, nu este nimic special, dar merita.

Personajele ca si in manga "Suicide Island" se aseamana, am impresia ca au aceasi personalitate, deci va va placea sau le ura. Personajul principal are o personalitate simpla, dar el face o mulțime de lucruri misto. Personajele secundare sant probabile, dar nimic special, cu exceptia unuia dintre ele si el este intr-adevar enervant si va vei dori ca el sa moara, si exista o mica poveste de romantism intre Taiga si o fata care cred ca este foarte draguta.

Oricum acest manga este foarte placuta, exista cateva momente cu adevarat misto, personajul principal este asemanator cu personajele secundare si exista si fapte amuzante despre animale si perioade de timp in care are loc obtineri de informatii, daca cititi "Holy Land", care a fost realizat de acelasi mangaka, sectiunile de informații despre arte martiale sant aceleasi, cu excepția celor despre animale si tehnici de supravietuire, in general ii dau un scor destul de bun, din puctul meu de vedere.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri