Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Survival


Information
Type: Manga
Volumes: 22
Chapters: 119
Status: Finished
Published: 1976 to 1978
Genres: Drama, Shounen
Authors: Saitou, Takao (Story & Art)
Serialization: Shounen Sunday

Ce ai face pentru a supravietui ununui cutremur mare care va provoca ruinarea tarii tale? Ei bine, aceasta nu este o carte de indrumare pentru cititori, dar este un manga perfect care prezinta o calatorie epica si aventuroasa.


Povestea urmareste doar o singura persoana, un baiat destept de 14 ani, care nu este suficient de ghinionist sa-si paraseasca familia pentru a merge in aventura, dar suficient de norocos pentru a supravietui unui imens dezastru natural care a afectat intreaga Japoniei. Exista si o situație in alte tari, care arata cat de mare este incidentul, dar doar putin. Pentru ca progresul principal este prin noyiunile si cuvintele baiatului, pot spune ca noi cititorii putem explora lumea impreuna cu baiatul, fara sa stim altceva decat cum sa supravietuim. Punctul de plecare este cam confuz pentru ca "santem" cu baiatul care supravietuieste, nu pentru a ajuta sau a salva lumea, ceea ce este foarte realist.
Principala cautare a baiatului este "de a-si gasi familia" de la inceput pana la sfarsit, dar farmecul si emotia acestui manga nu sant o destinatie, ci in drum spre destinatie. Povestea nu este la fel de realista, dar totusi placuta. De-a lungul povestii progreseaza cu o viteza perfecta si nu-i lasa pe cititori sa se deslipeasca de monitor.
Satoru Suzuki personajul nostru intalneste o multime de oameni pe parcurs, unii sant buni, altii sant rai, unii sant buni, dar trebuie sa fie rai pentru a supravietui, unii nu sant chiar umani, dar inca trebuie sa supravietuiasca, etc. Si finalurile sant perfecte si suficient de realiste pentru a se termina fara nicio dezamagire. Intreaga poveste reflecta o multime de lucruri, cum ar fi modul in care umanitatea afecteaza natura, natura fiintelor umane si a animalelor, dorinta de a supravietui, distrugerea naturii, dorinta de autoritate atat in ​​oameni, cat si in animale si asa mai departe. Aceasta poveste ne infatiseaza exact numele, "Supravietuire".
Desi mai are cateva gauri de complot, dar toate sant inutile in poveste, deoarece personajul nu poate face nimic in acest sens, tot ce face este sa supravietuiasca.


Arta este foarte precisa si arata modul in care esecul si devastarea pot fi intr-un mod foarte realist. Dar pentru ca acest manga a fost publicat acum 40 de ani, toate acestea sant desenate manual si este foarte uimitor. Desi este prea intuneric pentru a vedea progresul in unele scene, dar a facut o treaba buna la descrierea cat de mortal poate fi un dezastru natural in orice loc posibil. Cel mai rau lucru pe care l-am putut gasi in arta este chipul si emotia personajului. Unele fete nu dau expresia realista, chiar si stilul de arta este realist și, deoarece arta este in stilul anilor 70, ma face sa ma simt ciudat la inceput, dar veti trece peste ea in cateva capitole.Dezvoltarea baiatului este foarte realista in majoritatea punctelor. In primul rand, uraste disconfortul, dar nu prea mult ca un baiat de 14 ani. Dar dupa ce si-a dat seama ca trebuie sa supravietuiasca acel disconfort va disparea pe parcurs. Cunostintele sale sant uneori prea multe la acea vreme. Chiar daca sentimentele sale in multe situatii depind de multe lucruri precum foamea, tovarasii, stresul, dorinta de supraviețuire, etc. Pentru personaje secundare, acestea nu se dezvolta bine. Stiu ca multi oameni din Japonia la acea vreme nu sant la fel de civilizati ca in zilele noastre, dar unii sant idioti, iar unii au o dezvoltare oribila.


Acest manga te va lipi pe scaun in timp ce il citesti... 4-5 ore. Te face sa simti ca e calatoria ta.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri