Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Cigarette Anthology

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 11
Status: Finished
Published: Dec 25, 2012 to Jun 25, 2013
Genres: Seinen
Authors: Oh! Great (Story & Art), Ohtagaki, Yasuo (Story & Art), Asano, Inio (Story & Art), Uchimizu, Tooru (Story & Art), Ono, Natsume (Story & Art), Kira, Takashi (Story & Art), Mizunagi, Ryuu (Story & Art), Yokoyari, Mengo (Story & Art), Sugimura, Shinichi (Story & Art), Taguchi, Shouichi (Art), Fumi, Fumiko (Story & Art), Harukawa, Misaki (Story)
Serialization: Big Gangan

In seara asta cum rasfoiam site-urile de manga. Sarind de la un link la altul in cautarea unei manga de citit. De preferinta ceva scurt si diferit, dar suficient de atragator, astfel incat sa nu ma plictisesc sa-l citesc.
Si cum Miauti dadea din labute, atunci a gasit "Antologia Tigarilor"


"Tobacco Anthology" este o colectie de manga-uri, cu o varietate foarte generoasa de genuri, mergand de la actiune directa, sci-fi, comedie, cateva romante si drame. Cred ca este imposibil ca fiecare fotografie dintr-o singura data sa fie 10 din 10 pentru toata lumea, din cauza varietatii vaste, dar pentru majoritatea cred ca...

Calitatea povestilor in sine variaza foarte mult intre fiecare autor. Unii povestesc o poveste scurta care se simte atat de completa si independenta, unii spun ceva care se simte exact ca un fragment al intregii povesti, in timp ce restul se simte ca o singura lovitura care este planificata a fi continuata ca o serie.

Exista unsprezece mangaka care contribuie la nuvela lor pentru aceasta antologie. Unele dintre ele sant ceea ce s-ar putea numi "superstar" in lumea manga. Nume mari precum Oh! Great ( Air Gear ), Asano Inio ( Oyasumi Punpun ) si Natsume Ono ( Casa celor cinci frunze ). Patru dintre ei sant mangaka relativ mai putin cunoscute, care nu au multe titluri sub numele lor. Sant Harukawa Misaki, Takashi Kira, Fumi Fumiko si Shinichi Sugimura . Restul bandei este un mangaka stabilit, care a produs unele serii bine-cunoscute. Unii dintre ei au chiar seria lor adaptata in anime. Sant Ryu Mizunagi ( Witch Craft Works ), Toru Uchimizu ( Saeism ), Yasuo Ohtagaki ( Gundam Thunderbolt ) si Mengo Yokoyari ( Kuzu no Honkai ).
In ceea ce priveste artele, pot spune ca mai multe dintre manga-uri au avut abordarea lor stilistica influentata de Mangaka, ceea ce este de asteptat.
La fel ca povestea, arta variaza foarte mult de la un autor la altul. Exista cei care umple fiecare panou cu desene complicate, in timp ce inca mai pastreaza atentia cititorilor asupra principalului punct focal al ilustratiei.

Revenim inapoi la povestile din aceasta antologie, ele sant impartite in doua volume. Primul se numeste "Cigarette Anthology: Light" (Antologia tigarii: Lumina) si are sase capitole in el. Al doilea se numeste "Cigarette Anthology: Mentho" (Antologia tigarii: mentol) si are cinci capitole.

Desi calitatea variaza cu siguranta de la un manga-ka la altul, in general a fost o lectura placuta pentru mine. Asadar, va indemn, colegi cititori de manga, sa cititi aceasta manga.

Asa ca miau miau...3 comentarii:

 1. O adevarata antologie. Se vede ca e multă pasiune. Faci un lucru rar aici.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi! acum sincer daca tot citesc asa ceva, m am gandit ca e ideeal sa le fac si o recenzie.
   Mereu am sfatuit, cei care au bloguri sa scrie ceva unic, nu pt 'faima' ci pentru a lasa ceva in urma.
   @David ! de ce nu iti schimbi tema de la blogul tau ? vad ca cei de la blogger au teme noi.

   Ștergere
  2. Se încarcă mai repede tema clasica. Am avut și alt design de-alungul timpului.

   Cine scrie pentru faima se plictisești repede. Îmi place de tine.

   Ștergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri