Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Girl Knights x Knight Tale

Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 20
Status: Finished
Published: Apr 30, 2016 to Dec 27, 2017
Genres: Action
Authors: Inue, Shinsuke (Story & Art)
Serialization: Dengeki G's Comic

My Lady ! Am gasit manga prin recomandari, unde o anumita scena dintr-un capitolul... un cavaler care face lucruri cavaleresti intr-un metrou? A trebuit sa verific asta.

Din cate am citit, autorul explica cum i-a venit ideea acestei povesti. Cica se afla la un festival medieval, unde a luat parte la o lupta intre cavaleri. Stand si gandidu-se "Ce ar fi in loc de barbati cavaleri, sa fie femei 'cavalere'... sau poate adolescente cavalere"
 
Povestea din Shoujo "Kishidan x Knight Tale" a inceput bine, vorbind despre tema "cavalerie si vitejie" folosita pentru a motiva personajele si apoi a devenit uitat in favoarea unor decoruri pe jumatate, care implica ceea ce pare a fi o ordine mai putin cunoscuta a cavalerilor, care se intampla sa fie cea mai mare parte a obstacolelor. In ciuda faptului ca este un shoujo-ai combinat putin cu ecchi, serviciul fanilor este slab si fetele nu par de fapt atat de sociale, romantice sau altfel. Nu pot sa spun ce incearca sa fie manga, dar pot spune ca m-am bucurat de ea. Nu este interesanta in niciun context, altii spun ca nu este amuzanta si nu este nici ceva de viata.

Intriga nu se deranjeaza sa explice de ce exista o scoala care antreneaza adolescentele care sa concureze in ceea ce se refera in esenta la orice kendo cu arme. In cea mai mare parte, sant doar fete care cocheteaza (daca poti sa zici asta) si fac poze. 75% din interactiuni se descompun in variatii ale "Cine este cel mai puternic aici?" - Cum a facut asta? si "Cine este fata asta?". Dialogul, uneori pare sa incetineasca o poveste lenta. Este cu adevarat plictisitoare, dar...
Nu sant multe de asteptat. Actiunea este minima, in ciuda premisei. Scenele de lupta constau din arme neclare pentru a simula miscarea si sageti neclare sau alungite pentru a simula lovirea. In ciuda faptului ca personajele spun lucruri precum "My Lady!" sau "fast!" nu exista nicio modalitate de a diferentia vizual cat de repede se misca cineva (da stiu, o dau in alte diverse). Pe de alta parte, armura arata frumos, iar pozitiile personajelor arata cu siguranta ca lucrurile pe care le vezi in reconstituirile medievale, desi autorul recunoaste ca este un membru activ in acea comunitate. Autorul nu pare sa faca prea multe pentru a scoate in evidenta altceva in afara de armura.
La zona de personajelor, intalnesti un caracter care este timid, numindu-se tot timpul "small animal” si mai tarziu afli ca fata este probabil o masochista. Este un combo foarte enervant. Celelalte personaje fie cocheteaza cu subalternii lor, fie isi etaleaza presupusul titlu competitional si / sau clasamentul si realizarea chiar inainte ca mc-ul generic. Singurii oameni care par sa aiba un indiciu sant elitele.

Asa ca spre final, 'Doamnele mele'... Exista atat de mult simtul realismului si nu pare sa existe elemente supranaturale sau fantastice, care oricare dintre acestea ar fi carnea si osul oricarui manga de actiune. Cu toate acestea, povestea nu ar putea supravietui fara "actiune" din cauza cat de blanda este. Partea cea mai trista este ca pagina bonus la sfarsitul fiecărui capitol este de fapt mai distractiva decat capitolul in sine, cu exceptia capitolului 1. Este doar nota autorului despre modul in care functioneaza reconstituirile medievale de lupta.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri