Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Candy & Cigarettes

Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 4
Status: Publishing
Published: Jan 6, 2017 to ?
Genres: Seinen
Authors: Inoue, Tomonori (Story & Art)
Serialization: Young Magazine the 3rd


Pentru cat de putin exista pana acum, "Candy & Cigarettes" este o lectura a dracului de buna. O abordare fantastica a tipului de "scena subterana a crimei". Chimia personajelor lui Miharu si Raizou creste foarte repede, dar ramane cu tine prin legatura lor; un duo criminal care ucide, dar si ca o familie. Modul in care Raizou intra chiar in aceasta afacere este aproape ca un miracol. Trebuie sa-l ajute pe npotul sau sa primeasca tratament pentru boala sa, dar trebuie sa castige un milion de yeni pe luna doar pentru a o obtine. Odata ce gaseste o oferta de munca postata pentru cineva care poate "manui o arma si cunoaste tehnici judo", el salteaza chiar, fara sa se astepte la lucrurile pe care trebuie sa le faca. Apoi o intalneste pe Miharu pentru prima data si este sigur sa spui ca multe se va intampla imediat dupa aceea. Aceasta manga nu economiseste discutia si merge direct la actiune. Interactiunile lor sant foarte sanatoase si ingenioase, ceea ce pentru mine este neasteptat, considerand ca 'Coppellion' nu a fost atat de grozav pentru mine, dar este o schimbare binevenita de la el.
Nu pot sa spun ca sunt un fan al actiunii, asa ca acest lucru poate dicta o partinire in opinia mea, dar acest lucru este absolut fenomenal daca ramai pe aceeasi lungime de unda in care trupul de actiune a prietenilor se invarte de obicei. Acesta genereaza chiar mai multe idei care se extind din acesta, incluzand cateva teme destul de intunecate in intreaga lume si unele povestiri de fundal, dar clasice. Sper ca pe masura ce manga progreseaza, continua sa-si gaseasca propria platforma, poate ca incet incet are va avea o actiune mai puternica sau va incetini putin. Oricum ar fi, sant mai mult decat fericit sa citesc mai multe. Continui sa vad o multime de inspiratii din mai multe filme clasice diferite de la 'Tarantino' si simt niste inspiratii 'Leon the Professional' sant aruncate aici.


In timp ce vei astepta sa vina mai multe din aceasta poveste, intrucat doar doua volume sant disponibile in limba engleza, in ciuda faptului ca exista cinci volume in prezent, cred ca este sigur sa spunem ca "Candy & Cigarettes" merge in directia buna, mai ales cu acest inceput revigorant.

Poveste incepe cu dupa multi ani de servicii de politie, Raizo Hiraga se retrage. Dar batranetea linistita trebuie sa astepte, deoarece fiica si nepotul sau au nevoie de sprijinul financiar. El are nevoie urgent de acest lucru pentru a acoperi costurile spitalului nepotului sau Shota, care sufera de 'boala somnului' - Chesterton Encephalitis lethargica. Intrucat statul nu vede motivul pentru a sustine familia lui Raizo, el cauta din ce in ce mai disperat un loc de munca care sa aduca chiar si cei mai mici bani pentru a acoperi costurile tratamentului. Cand Raizo este pe cale sa-si vanda organele, intalneste un anunt publicitar care suna prea bine pentru a fi adevarat. Fostul bodyguard aplica pentru slujba, el devine surprinzator omul unui ucigas de unsprezece ani.
In timpul interviului, o cunoaste pe tanara Miharu Suzukaze. Dupa cum puteti vedea pe coperta, ea nu este o fata obisnuita. Este un asasin de la Agentia Double S. Noua slujba a lui Raizo consta acum in a fi alaturi de ea ca partener si a o proteja. El trebuie sa scape de un cadavru si sa curete locul crimei.
In timp ce manga loveste cu violenta neincetata la inceput, devine repede clar ca Miharu este rece din punct de vedere emotional nu este doar un mijloc pentru a atinge un scop. Un moment cheie din trecutul ei a determinat-o sa devina un criminal in autoaparare. Cu toate acestea, tu ca cititor uiti in continuare ca ceea ce face aceasta fetita fara ezitare este de fapt absolut oribil. Fie ca va fi prinsa in aceasta slujba brutala pentru totdeauna sau daca va reusi in cele din urma sa duca o viata linistita, normala, este inca in stele.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri