Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Cigar Holic

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 15
Status: Finished
Published: Nov 15, 2015 to Sep 4, 2016
Genres: Comedy, Ecchi, Romance, Sci-Fi
Authors: Keiyuu (Story & Art)
Serialization: Web Comic Zenyon

Salutare miautilor !
Azi vreau sa va recomand o manga frumoasa dar cu o poveste putin interesanta, despre cum noua generatie de tigari elecronice vor evolua. 

Manga spune povestea ciudata a pachetului de tigari in forma de femeie robotica umanoida, care expulzeaza tutunul din sarutut ei, la fel ca o tigara obisnuita (clasica). Personajul principal masculin, care nu a mai sarutat pe nimeni pana acum, isi ajusteaza incet viata in jurul noii sale accesoriu de fumat si a noului "dependenta" fata de tutun.

Web Comics Zenyon, un site insotitor de Monthly Comics Zenon, a inceput sa serializeze o noua serie web cunoscuta sub numele de "Cigarholic". Zic noua, deoarece manga nu se gaseste complet online.

In ce masura pot evolua tigarile ? Exista deja tigara electronica in vremurile noastre moderne. Este posibil sa apara pe viitor si o astfel de tigara "femeie frumoasa". Webcomicul "CIGAR HOLIC", carea a lansat aceasta manga, descrie o lume SF plina de femeii sau barbati roboti pe post de tigarete. Asa-zisul fumat este un sarut profund ! In plus, poti merge si la cumparaturi si sa te intalnesti cu ea, ceea ce este absolut captivant.


"Addicted to Cigarette" (CIGAR HOLIC), creat de artistul japonez - mangaka - Keiyu, descrie o lumea in care tigarile au evoluat in fete frumoase. Protagonistul primeste intamplator o "fata tigara" pentru a-si incepe viata de fumator, iar asa-numitul fumat va deveni depedenta. Acestea sant produse dezvoltate de guvernul japonez in decizia 20XX de a interzice tigarile traditionale  daunatoare. Desi tigarile traditionale nu dau  dependenta sau daune corpului, guvernul japonez dezvolta si pune in aplicare noul tip de tigara umanoida. Este un nou tip de dependenta de tigari de a confunda femeile-tabbaco cu femei adevarate. Aceste femei sant roboti alimentati cu energie solara, asa ca din cand in cand trebuie scoase afara la soare... adica intalniri ! In acea lume, oamenii care umbla cot la cot cu femei-tabbaco pot fi vazuti peste tot. Desi par sa nu fie diferiti de oamenii obisnuiti, totusi trebuie sa respecte normele "fumatul interzis" si nu se pot saruta oriunde... Deoarece exista prea putine zone de fumat, personajul trebuie sa decida sa mearga acasa si sa se bucure de tigara.
Din punctul meu de vedere, manga pare interesanta, dar poveseta in sine nu este cine stie ce. Ideea de a transforma o tigara intr-o femeie pare a fi un stiintifico-fantastic, ceea ce cred ca intr-un viitor apropiat un astfel de robot sa aibe un astfel de accesoriu.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri