Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Summer Time Render

Information
Type: Manga
Volumes: 13
Chapters: 139
Status: Finished
Published: Oct 23, 2017 to Feb 1, 2021
Genres: Mystery, Supernatural, Suspense
Serialization: Shounen Jump+
Authors: Tanaka, Yasunori (Story & Art)

Hi miau miau ! Aseara am terminat acest manga "Summer Time Render" si azi am stat pe ganduri daca as face o recenzie. Decizia a fost luata, prin faptul ca merita mai mult decat manga telenova - Tokyo Revengers. Da ! Tokyo Revengers este o manga telenovela.

Summer Time Rendering este acea manga cu suspans in care protagonistul se afla intr-o bucla temporara. Manga s-a incheiat dupa 139 de capitole. Odata cu asta venea si vestea ca manga va avea o adaptare anime, cat si o adaptare live-action.Povestea incepe, dupa ce personajul principal Shinpei afla de moartea lui Ushio, iar el se intoarce in orasul sau natal, din prefectura Wakayama, o insula indepartata cu o populatie mica. Inmormantarea se desfasoara fara probleme, dar misterul de pe insula incepe sa apara.
Ca sa intru putin in detaliu - Dupa moartea parintilor sai, Shinpei Ajiro a crescut alaturi de surorile Kofune Ushio si Mio. La varsta adulta, Shinpei se muta in Tokyo, pana cand afla vestea uimitoare ca Ushio a murit prin inec. El se intoarce in orasul insular izolat, dar devine suspicios cand observa ca trupul lui Ushio are urme in jurul gatului ei; dand de inteles ca a fost ucisa. Acum bantuita de fantoma ei si asistata de Mio, Shinpei incearca sa gaseasca raspunsurile la ceea ce s-a intamplat cu adevarat cu Ushio si, eventual, sa salveze rezidentii dintr-o enigma ciudata si intunecata.
Exista zvonuri despre fiinte misterioase care apar ca "doppelgänger", cunoscute sub numele de Umbre. A vedea Umbra este asemanator cu a vedea Moartea insasi, pentru ca Umbra te va vana si te va ucide. In timp ce cauta o modalitate de a o salva pe Mio, este capturata si ucisa de Umbra ei, in fata ochilor lui Shinpei. Fara sa clipeasca din ochi, Umbra il impusca si pe Shinpei.
Shinpei a fost impuscat, dar in loc sa moara, el supravietuieste si este trimis inapoi in timp. De fiecare data cand Shinpei moare, el este trimis inapoi intr-o bucla, cu exceptia cazului in care se intoarce, nu este in acelasi moment ca inainte - de fapt, "pierde timpul". Shinpei, cu ajutorul lui Mio, trebuie sa-si dea seama cum sa o salveze pe ea si pe ceilalti oameni de pe insula si cum sa-i invinga pe Umbre inainte de a fi prea tarziu. Cu toate acestea, se dovedeste a fi aproape imposibil.

Un doppelgänger - o dublura este un aspect asemanator non-biologic sau dublu al unei persoane vii, uneori portretizat ca un fenomen fantomatic sau paranormal si vazut de obicei ca aducator de ghinion. Alte traditii si povestiri echivaleaza un doppelgänger cu un geaman rau. In vremurile moderne, termenul de geaman strain este ocazional folosit. Cuvantul "doppelgänger" este adesea folosit intr-un sens mai general si neutru, si in argou, pentru a descrie orice persoana care seamana fizic cu o alta persoana.

Pe masura ce personajul invata din ce in ce mai multe despre situatie si elaboreaza strategii pentru a le face fata, inamicul devine, de asemenea, din ce in ce mai puternic. Se ajunge intr-un punct in care personal iti va fi greu sa crezi ca totul a venit dintr-un inceput atat de stralucit. Nu numai atat, dar pentru o serie de mister, "Summer Time Rendering" te va lasa pana la sfarsit cu cateva intrebari pe care eu inca nu le inteleg prea bine. Cel mai bun exemplu in acest sens este probabil finalul.
Exista destul de multa violenta in aceste volume; personajele sant ucise in mai multe moduri, majoritatea destul de dezordonat, dar violenta este temporara, deoarece moartea lui Shinpei reseteaza povestea inca o data. Pana la ce punct, insa, nu aflam decat la sfarsitul volumului, ceea ce adauga inca un mister. 
Ei cad in domeniul "a fi rai de dragul de a fi rai". Nu exista nicio ratiune reala pentru actiunile lor dincolo de asta, ceea ce cred ca dauneaza cu adevarat povestea. In afara de asta, cealalta problema pe care am avut-o este faptul ca "Summer Time Rendering" nu incearca sa aprofundeze singurul conflict de caracter cu adevarat interesant din poveste, cel al celor doua surori. Intreaga poveste este despre "Umbrele" care sant monstri si care preiau locul originalelor lor, ideea ca o sora traieste in umbra celeilalte este un punct care este ridicat in mod genial.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri