Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Mai no Mushigurashi

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 34
Status: Finished
Published: Aug 4, 2015 to Dec 27, 2018
Genres: Comedy, Slice of Life
Serialization: Manga Club
Authors: Ame to Toge (Story & Art)

Hi miau ! astazi, prieteni, vorbim despre insecte si fete frumoase... si viata de zi cu zi a unor personaje normale. Nu orice bug, ci benefici prietenoase si indraznesc sa spun asta. 
Fetele si insectele sant cel mai importante si merita sa citesti "Mai no Mushi Gurashi"(麻衣の虫ぐらし), asa ca daca ai plans lipsa stiintei insectelor din Yuri, aceasta este manga pentru tine!

Shimizu Nanako una din personaje, il ajuta pe bunicul ei in varsta sa-si conducă mica ferma. Ei continua prin vanzarea produselor lor la standuri de pe marginea drumului si la mahazinele locale. Cea mai buna prietena a ei, Sakurano Mai, o ajuta asa cum poate. Mai, este o animatoare la un restaurant si face obiectul unei priviri mai degraba de serviciu atat din partea cititorului, cat si a lui Sudou Raika, un naturalist care lucreaza la crearea unor conditii mai bune de reproducere pentru fluturi in padurea din apropiere.

Pe parcursul povestii intalnim gandaci care se infunda in scoarta, care zboara, care zac acolo, care misuna; multe feluri de bug-uri, dintre care unele abia acum sant familiarizat, deoarece am citit aceasta carte. Ma indoiesc ca imi voi aminti vreodata de vreun namitentoumushi - o gargarita - dar, pe de alta parte, lumea are un mod ciudat de a-mi cere sa-mi amintesc informatii exact asa cum trebuie. 
Restul povestii este mai mult despre prietenia lui Mai si Nanako. Amandoua sant foarte simpatice, iar prietenia lor este nici mai mult, nici mai putin decat o prietenie stransa. Volumul se incheie cu un capitol sfasietor in care bunicul lui Nanako moare in timp ce le priveste pe cele doua tinere culegand rosiile pentru care este cunoscuta ferma.
Arta, povestea, personajele... as putea spune ca sunt destul potrivite, iar genul 'yuri' nu e mult, dar exista.

Spre incheiere as putea spune ca la inceput habar n-aveam despre ce este vorba in acesta serie, asa ca a fost o placere sa constat ca este atat educational, cat si distractiv. Pentru cei dintre voi si nu numai interesati de insecte si de potentialul lor intr-o poveste yuri, ar trebui sa aruncati o privire la acest volum unic.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri