Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Millennial Fox: From Gan Bao's - In Search of the Supernatural

Information
Type: Manga
Volumes: 7
Chapters: 60
Status: Publishing
Published: Apr 5, 2018 to ?
Genre: Supernatural, Historical, Seinen
Serialization: Comic Flapper
Authors: Chou, Rokurou (Story & Art)

Hi miau !
Azi recomand o manga buna de "digerat", o fantezie istorica ciudata si plina de umor care infatiseaza intalnirile si zilele vulpilor, oamenilor si Ayakashi care traiesc o mie de ani .
Povestea ne descrie despre o vulpe care a trait un mileniu depasind anii oameniilor. In China, in timpul dinastiei Jin, se spune ca o vulpe milenara a trait in mormantul regelui Yan Zhao din Zhou. Acea vulpe - Guangtian - merge sa se intalneasca cu Zhang Hua, care era cunoscut pentru eruditia sa, pentru a-si compara intelepciunea cu oamenii.

Lucrarea asta are prea multe puncte recomandate si in primul rand, la urma urmei, Ayakashii care ies sant prea draguti. Dragaceala lui Ayakashi il face pe Sung Daiken, despre care se spune ca este un mare maestru, Rakshasa, sa strige neintentionat "Nobil!".
Bazat pe romanul chinezesc "In Search of the Supernatural" - Zhiguai -, povestea monstrului spirit vulpei, Hiroten , care a trait in China antica timp de 1000 de ani, cu alti monstri spirituali, zei si multi oameni care ii intalnesc. Este atras sa imite fiecare poveste a Zeului Vanatorul de Comori.

Povestea este, de asemenea, un echilibru perfect intre seriozitate si calusa, iar cand am crezut ca este un calus si am ras, o poveste de plans mi-a venit brusc la inima si emotiile mele au fost ca un roller coaster. De asemenea, desi decorul epocii este China antica, exista o reprezentare moderna, care este si o esenta buna, care este foarte interesanta. Deoarece elementele de fantezie sant incluse pe baza istoriei reale, va puteti bucura de ea din perspectiva daca asa ceva sa intamplat cu adevarat.

In cele din urma, Hiroten si Ashi se confrunta direct! Pentru o vreme, am crezut ca sant cu adevarat surprins, dar Hiroten a fost fascinat de faptul ca sta in preajma. Am simtit ca sant ultimul, asa ca aproape ca am plans.

La inceputul Jin-ului de Vest, un monstru vulpe pe nume Hiroten locuia in mormantul regelui Zhao Yan. Hiroten, care traieste o mie de ani, se joaca cu el si stabileste o comparatie de intelepciune cu inteleptul Zhang Hua care locuieste in apropiere. Hiroten este dezvaluit de prietenul lui Zhang Hua, Kosho, care se indoieste de intelepciunea fiintei umane, dar este adus la viata de compasiunea lui Zhang Hua.
Dupa aceea, Zhang Hua, care era interesat de Hiroten, a cautat multa literatura si a aflat despre natura misterioasa a vulpii demonice si istoria transformarii dintre fantoma si oameni.
Cam in acelasi timp, imparatul Hui a emis un edict de a vana monstri, iar Hiroten si prietenii sai erau in pericol.

Dupa ce afla ca profesorul sau, A'zi, este implicat in vanatoarea de fantome, Hiroten pleaca intr-o calatorie cu o bucata de mesteacan razuita cu carbuni pentru a-si explora speculatiile. In timp ce isi castiga noi cunostinte, cum ar fi baiatul Haku, care poate vedea fantoma, Hiroten intalneste un sobolan batran care cunoaste secretul nasterii sale.

Hiroten si-a stabilit relatia cu A'zi, dar pentru o scurta perioada s-a intors la mormant, a fost fortat sa traiasca din nou din cauza lucrarilor de renovare.
O incercare de a se rostogoli in casa unui medic pe care l-a intalnit in călătoria sa a fost respinsa, iar el a cazut de pe o stanca la capatul unei sabii. Cei trei ajung intr-un sat ciudat dupa ce au fost maturati de rau.
Numele oamenilor si imprejurarile au fost amestecate si, desi a fost putin dificil, a fost o pauza cu un sentiment de urgenta si eliberare. Istoria este si o adunare a activitatilor oamenilor. Sant tot atatea adevaruri si sentimente cati oameni exista.

Arta o frumusete mofumofu-ului a lui Ayakashi, frumusetea imaginii, echilibrul dintre gag si seriozitate, distractia de a vorbi ca pe o fantezie istorica..., totul este desenat intr-un echilibru bun si este plin de umor!

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri