Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Manchuria Opium Squad

Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 100
Status: Publishing
Published: Apr 9, 2020 to ?
Genre: Action, Historical, Military
Serialization: Young Magazine (Weekly)
Authors: Monma, Tsukasa (Story), Shikako (Art)

Hi miau ! Da stiu ca a trecut ceva timp de la ultima recenzie, dar macar am o scuza bine-venita, si vorbim despre "Manshuu Ahen Squad".

Povestea este vorba despre un tanar fermier din 'Manciuria', Isamu Higata care isi vede viata de zi cu zi si rasturnata atunci cand ciuma ajunge sa o afecteze pe mama lui... Pentru a castiga banii necesari pentru tratament, incepe sa cultive mac si reuseste sa purifice opiu. Dar facand acest lucru, el cade in lumea mafiilor care il vor arunca in Iad.

Ca sa intelegeti de la bun inceput, " Manchuria Opium Squad" creeaza o poveste captivanta care iti arata cruzimea razboiului, manipularea autoritatii si, cu siguranta, nu este facuta pentru cei slabi de inima.

Cele mai importante momente din aceasta manga este scufundarea cititorul intr-o zona si intr-o perioada despre care stim putine lucruri: ocuparea de catre Imperiul Japonez a unei parti a Chinei in anii 1930 si 1940. A fost creat atunci Manchukuo, si este in acest context un geopolitic complex. Isamu Higata, baiat bine educat – pasionat de flora – inrolat in armata si plecat din tara sa pe un teritoriu de la granita Rusiei, Mongoliei si Chinei. Mii de familii au migrat pe aceste meleaguri neprimitoare pe care unii istorici le definesc acum drept un stat-dealer. Intr-adevar, comertul cu opiu era foarte important acolo si povestea lui Isamu isi are radacinile in aceasta realitate. Acest razboinic sapa si se regaseste, in ciuda lui, in centrul unei batalii pentru teritoriu si a unui acord de droguri care il depaseste rapid. Asemenea unui japonez, talentele sale de a crea un opiu de o puritate rara il propulseaza in ape periculoase unde viata lui si a celor dragi sant in pericol in fiecare moment.

"Nimic nu valoreaza mai putin in Manciuria decat viata umana." - 1937, anul 12 al erei Showa.In primul volum personajul principal este trimis in Manciuria pentru a servi in armata din Guandong, tanarul isi pierde folosirea ochiului drept pe teritoriul inamic. Intors de pe front, s-a trezit in corpul agricol voluntar unde a suferit zilnic abuzuri din partea superiorilor sai. Intr-o zi, el descopera un petic retras de pamant unde sant cultivate flori de mac, baza productiei de opiu. Manat de dorinta de a-si salva mama bolnava, Isamu se lanseaza in productia acestui medicament. Ceea ce nu stie este ca aceasta decizie ii va schimba viata si destinul intregii Manciurie!
Datorita banilor pe care i-a putut castiga din productia de opiu, Isamu reuseste sa plateasca tratamentul impotriva ciumei pentru mama sa. Din pacate, el ajunge prea tarziu pentru a o salva. Mahnirea il copleseste pe el, pe sora lui - Setsu - si fratele sau - Saburô -, dar confruntat cu argumentele lui Lihua care ii aminteste ca restul familiei sale este expus unei soarte similare, el accepta sa-si continue activitatea clandestina. Pentru aceasta, vor trebui mai intai sa-si dezvolte rutele comerciale, ceea ce nu va fi usor fara ajutorul unui anumit vanzator.


Isamu si Lihua si-au mutat productia in provincia Rehe. Echipa lor include acum Rin, o vanzatoare esentiala pentru stabilirea punctelor lor de desfacere, si Baatar, un interpret in patru limbi pe care l-au intalnit in timpul negocierilor cu grupul etnic mongol. Acum, in capitala Xinjing! Asociatia de Film Manchukuo este prima lor tinta, dar pe masura ce se infiltreaza intr-o petrecere de deschidere, se intalnesc fata in fata cu starul de studio Li Yaoli. Ce soc pentru ei sa afle ca actrita chineza este doar o fatada fabricata de la zero.

Isamu, Kyril, Lihua, Batar, mica gasca este acum structurata si detine mai multe piete profitabile. Dar, iesind astfel din umbra si scuturand liniile traficului de opiu. Armata de ocupatie japoneza, mafia chineza, mafia rusa, toate sant pe urmele lor. Si, inevitabil, confruntarea ii va impinge pe eroii nostri la limite, chiar daca mafiile care ii cauta activ nu sant inclinate sa colaboreze. Prin urmare, Isamu si familia lui se trezesc prinsi in focul incrucisat al dusmanilor lor.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri