Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Futari Solo Camp

Information
Type: Manga
Volumes: 12
Chapters: 85
Status: Publishing
Published: Oct 9, 2018 to ?
Genre: Slice of Life
Demographic: Seinen
Serialization: Evening
Authors: Debata, Yuudai (Story & Art)


Salutare ! Da stiu, stiu ca nu am mai scris o recenzie de luni intregi. Asa ca va prezinta o manga favorita mie "Solo Camping for Two" sau mai simplu, "Futari Solo Camp".

Daca "Yuru Camp" se clasifica ca o poveste relaxanta, aventuroasa, aici manga "Futari Solo Camp" se va clasifica mai degraba ca fiind o manga educativa in informatii despre camping in bunul sens al cuvantului. Desigur ca sa fac si o paralela, este "acel" enervant cand cineva iti perturba linistea. Cu toate acestea, astfel de lucruri se pot transforma in ceva nepretuit in unele ocazii, iar "Futari Solo Camp" este despre asta! Aceasta manga te face sa vrei sa mergi la camping.


O manga despre un 'camper' singuratic veteran, care este santajat sa ajute o femeie sa invete cum sa campeze singura...
Viata protagonistului Gen Kinokura s-a intors cu susul in jos cand o studenta - Shizuku Kusano - a intrat in viata lui. Desi a fost intolerabil pentru Gen la inceput, s-a transformat in curand intr-un lucru pe care il va pretui.
Kinokura Gen iubeste solo campingul. Se bucura de singuratatea linistita departe de agitatia orasului si de a putea aprecia natura de unul singur. Dar intr-o excursie de camping, singuratatea lui este rupta de aparitia lui Kusano Shizuku, o tanara care a vrut sa mearga singura in camping, dar prost pregatita si fara experienta. In timp ce  incearca sa o determine sa mearga acasa, ca sa poata campa in pace, ea refuza si insista cu incapatanare sa-l insoteasca in viitoarele excursii de campare pana cand este pregatitat sa campeze singura.

Personajele active:
Gen Kinokura: expert in varsta de 34 de ani, care se bucura de solitudinea linistita departe de oras si de a putea aprecia natura.
Shizuku Kusano: studenta de 20 de ani, cu putina experienta in solo camping. Ea a decis sa-l faca pe Gen mentorul ei pentru a-si dezvolta abilitatile in camping.
Acesta este un manga despre camping cu adevarat solida in informatii. Yudai Debataeste ne arata amanuntit si explica fiecare aspect al campingului. De la punctele cheie pana la intinderea cortului si la diferite moduri de a aprinde un foc, poti spune ca autorul ii place cu adevarat in ceea ce face si ca aceasta poveste este vehiculul lui pentru a face acest lucru. La inceput am crezut ca personajul feminin a fost adaugat pentru "privirea masculina", deoarece aceasta este o manga seinen, dar ea indeplineste si rolul de student care este surogat publicului pentru a invata despre camping. Există cateva cazuri care ii evidentiaza aspectul si un serviciu de fani care pare inserat ca un carlig pentru cititorii masculini, dar nu este obositor si usor de trecut.

Povestea ne arata o relatie platonica in curs de dezvoltare intre doi prieteni, sau mai exact, intre un mentor si ucenicul sau. Shizuku este la fel de pasionat de camping ca si Gen, iar cei doi se inteleg unul cu celalalt datorita dragostei reciproce pentru camping si frumusetea acesteia.
Futari Solo Camp este una dintre cele mai sanatoase si revigorante manga de pana acum. Nu se concentreaza doar pe protagonistii iubitori de camping, ci si pe activitatea in aer liber in sine.
Crede-ma cand itii spun ca poti simti esenta diferitelor locuri prin aceasta manga. Spun asta pentru ca are peisaje fascinante, iar modul in care este descris este doar "sarutul bucatarului".

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri