Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Zatsu Tabi: That's Journey

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 10
Status: Publishing
Published: Mar 27, 2019 to ?
Genres: Adventure, Comedy, Slice of Life
Serialization: Dengeki Maoh
Authors: Ishizaka, Kenta (Story & Art)

Salutare miautilor ! Azi am sa recenzuiesc o manga care doream sa o citesc acum doi ani. "Zatsu Tabi: That's Journey" undeva, nu aici. Eu astept acolo.

Chika Suzugamori, un artist manga care aspira, a adus trei titluri unei edituri din Tokyo si l-a pus pe editorul Yoshimoto sa le verifice. Cu toate acestea, reactia lui Yoshimoto nu este buna, iar Chika este foarte deprimata cand intampina o experienta teribila, cum ar fi ploaia brusca in drum spre casa si stropita de un automobil. Deznadajduita (woaw ce cuvant), Chika se intoarce acasa si este surprinsa de propriile ei cuvinte: "Vreau sa plec intr-o excursie." Aranjand in felul ei, decide sa fac un sondaj pe twitter al urmaritorilor pe SNS. A doua zi, Fuyune Kojiya, un artist manga pe care il admira ca profesor al sau, a retweetat si a observat ca din chestionar au fost peste 3000 de voturi. 
Chika, care nu avea un plan clar, a mers la intamplare sa viziteze obiectivele turistice, a reusit sa gaseasca un han la Higashiyama Onsen iar noaptea s-a bucurat de izvoarele termale pentru a-si vindeca oboseala calatoriei. A doua zi, cand paraseste hanul, se intampla sa treaca pe langa o poarta mare torii. Dupa ce a aflat ca exista 1225 de trepte de piatra care duc la Altarul Hagurosan, Chika paseste ezitant in apropiere, ca si cum ar fi condusa de ceva. (Prima calatorie "Primii 1225 de pasi")

Intr-o zi, Chika este invitata de Fuyune intr-o calatorie de trei persoane. Un alt membru este prietenul lui Fuyune si se spune ca este un artist manga a carui serializare este intr-o revista diferita de cea a lui Fuyune. Pentru aceasta călătorie, Fuyune s-a gandit ca i-ar fi mai usor sa lucreze daca un asistent. In ziua calatoriei, prietena lui Fuyune, artistul manga Riri Tenkubashi, o femeie taciturna si vaga care vorbeste rar in trenul glont spre Kyoto. Pe de altă parte, Chika are un sentiment ciudat ca a mai vazut-o undeva, in acelasi timp cu o impresie buna despre ea ca o femeie adulta cool. Intre timp, se descopera ca Riri, care dispare uneori in timpul calatoriilor ei, a cumparat sake de la diferite fabrici de alcool. Dupa ce a vizitat altarul Fushimi Inari Taisha, ea sorbieste sake si face o serie de neclaritati ciudate. Si aici, Chika isi aminteste ca a vazut-o pe Lili band alcool la hanul Higashiyama Onsen pe care l-a vizitat odata. (A 5-a calatorie "Fu, Bye")


Intr-o anumita zi din septembrie 2020, s-a decis ca peste granitele prefecturiale va fi oficial ridicata. Chika, care a aflat despre asta la stiri, nu a putut sa nu efectueze un sondaj pe SNS "Daveter" pentru a pleca intr-o calatorie. Conform rezultatelor chestionarului, destinatia s-a decis sa fie Ibaraki, iar pe 1 octombrie a pus piciorul in afara Tokyo pentru prima data in sapte luni. Dupa ce a vizitat Hitachiota, Chika a luat o harta a zonei inconjuratoare de la centrul de informare turistica, a facut o rezervare la un han si a inceput sa se plimbe prin zona. Totusi, cand se indrepta catre restaurantul udon recomandat de centrul de informare turistica, magazinul era inchis pentru o vacanta obisnuita. Chika aude de o sucursala a unui restaurant udon de la un vecin si merge acolo, dar de data aceasta este lovita de situatia ca magazinul se inchide tocmai la timp pentru programul de lucru. Dezamagirea familiara se dezvaluie, iar inima lui Chika bate, iar in timp ce ranjeste ca un astfel de accident este distracti. Dupa ce s-a bucurat de izvoarele termale de la hanul la care au ajuns in sfarsit si s-a bucurat de o cina somptuoasa, Chika a adormit cu un sentiment de satisfactie de la calatoria mult asteptata.(A 16-a calatorie "Noua calatorie")

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri