Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

I Am a Cat Barista

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 16
Status: Finished
Published: May 24, 2019 to Sep 10, 2020
Genre: Slice of Life
Serialization: Comic Qurie
Authors: Maijima, Hiro (Story & Art)

Hi miau ! Azi am terminat manga "Wagahai wa Neko de Aru, Shokugyou wa Barista", unde fiecare capitol este o alta poveste in care cineva descopera aceasta cafenea neobisnuita pentru pisici, "un loc pe care doar cel mai obosit dintre suflete il poate gasi".


"Barista este o persoana care pregateste si (in general, de asemenea) serveste bauturi pe baza de cafea espresso . In Statele Unite, termenul barista este, de asemenea, aplicat adesea angajatilor de cafea care pregatesc espresso si bauturi regulate de cafea. Desi termenul barista se aplica tehnic unei persoane care a fost pregatita profesional pentru a prepara espresso, poate fi utilizata si pentru a descrie pe oricine cu un inalt nivel de pricepere in a face focuri de espresso si bauturi espresso (cum ar fi latte si cappuccino ).
In general, baristii care lucreaza in cafenele, cafenele sau cafenele folosesc masini comerciale de espresso (mai degraba decat masini de espresso la domiciliu ). In timp ce slujba lor poate suna simplu, masinile comerciale de espresso se afla in dificultate. Unele necesita abilitati imense, antrenament si abilitatea de a se adapta la nuanta fiecarui lot de cafea, vremea zilei, preferintele consumatorului etc. In timp ce alte masini sunt "super-automate", care necesita doar o incarcare a boabelor si apasarea unui buton.
P.s Barista trebuie sa stie arta de a prajii boabele de cafea, atat in tehnica moderna cat si clasica."

Un angajat de birou epuizat, cu un sef ticalos, care este prea obosit sa doarma, primeste lapte cald cu miere si un loc unde sa se relaxeze. El ii ofera unui student universitar prea timid sa vorbeasca cu baiatul pe care il intereseaza o cafea super dulce si o discutie motivationala pentru a-si dezvolta increderea.


Alte povesti implica un remediu pentru mahmureala, un memento pentru a evita presiunea colegilor, deserturi cu aspect delicios si o ureche care asculta mereu. Unul dintre preferinte arata ca proprietarul raspunde cu entuziasmul sau atunci cand intâlneste o femeie care este jenata de fandom-ul ei.

S-ar putea crede ca proprietarul este o pisică doar pentru a face lucrurile interesante din punct de vedere vizual, dar autorul incearca sa lege comportamentul animalului. Maijima noteaza ca pisicilor le place sa priveasca oamenii, ceea ce ofera baristaului informatiile de care are nevoie pentru a satisface dorintele clientilor. Cand o femeie are nevoie de un loc unde sa se odihneasca si sa se linisteasca in timp ce isi cauta pisica pierduta, barista este unic potrivit pentru a ajuta.

Această manga este un balsam binevenit pentru cititorul obosit. Nu sant sigur cati adolescenti vor intelege sentimentul de oboseala profunda impartasita de multi dintre clienti, in care un barista cu aspect dragalas ofera un rasfat si o liniste.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri