Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Goodbye, Eri

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: Apr 11, 2022
Genre: Drama
Serialization: Shounen Jump+
Authors: Fujimoto, Tatsuki (Story & Art)

Azi Miauti e harnic, da stiu ca esti surprins, ca am mai scos o recenzie. Tocmai acum am terminat acest one -shot, dar din propria mea gandire nu pare a fi. L-as clasifica mai mult ca manga, deoarece un capitol face cat 20 capitole.

Asa ca iti prezint "Sayonara Eri" sau pe romaneste "La revedere Eri" - o poveste frumos conceputa despre complexitatea mass-media, ideea de a "cunoaste pe cineva" pe care nu l-ai intalnit niciodata si frumusetea trecatoare a vietii pe care oamenii incearca cu disperare sa o surprinda prin film. Cu asta, am spus tot ce trebuie spus. Ei bine, de fapt nu am facut-o, dar este ca la 2 dimineata unde sant si trebuie sa dorm.


Povestea este dramatica si iti relateaza - toata lumea din scoala il batjocoreste pe Yuta, alti elevi si chiar un profesor spunandu-i ca este lipsit de respect fata de mama lui. Nu se gandeste la cum se confrunta cu durerea lui, iar batjocura il impinge sa vrea sa se sinucida. In timp ce el este pe cale sa sara de pe acoperisul spitalului, o alta studenta, Eri, il opreste si ii explica ca i-a placut foarte mult filmul. Eri si Yuta devin prieteni apropiati si incep sa lucreze la un nou film pe care sa il prezinte la urmatorul festival pentru a se razbuna.

Premisa este destul de simpla. Un baietel are sarcina sa inregistreze ultimele momente ale mamei sale pe moarte, iar cand arata filmul scolii sale, reactia este , cel putin, neasteptata . Marcile comerciale ale autoarei Fujimoto sant toate aici, femeile dominante, panouri frumoase, o pasiune pentru cinema atat de incredibila incat te astepti pe jumatate ca manga sa se transforme intr-un film de animatie si un simt al umorului fermecator de grosolan, care nu prea face fata.Schimbarile fetei lui Eri sant atat de subtile incat, dintr-o privire, nici macar nu ai observa in mod constient. Cu toate acestea, aceste mici modificari ale expresiei sant preluate de creierul tau si il inregistreaza nu numai ca fiind familiar, ci si real. La un moment dat, ai vazut oameni facand aceste usoare schimbari in expresie si, in timp ce mintea ta constienta nu poate intelege de ce arta pare atat de familiara la inceput, amintirile tale cu siguranta o fac.

Prin filmele sale, Yuta este capabil sa-si filtreze amintirile pentru a-si aminti doar ceea ce isi doreste despre mama sa si propriul sau trecut. El isi descarca durerea in felul sau si filtreaza lumea din jurul lui prin smartphone-ul sau. Cea mai mare parte a manga este desenata din perspectiva a ceea ce capteaza camera, totul fiind uitat. Poti vedea doar ceea ce filmeaza Yuta si ai sentimentul ca povestea este mai mult decat ceea ce vezi. Se simte foarte sincer, crud si emotionant.
Intrand in teritoriu spoiler, asa ca esti avertizat si nu citi mai departe daca nu doresti nimic dat, aceasta este o manga care te va lovi cu pumn emotional dupa pumn emotional. Exista cateva momente curbe in poveste, fiecare lovind puternic. Filmul pe care l-a facut Yuta despre mama lui este foarte editat, aratand doar partile pozitive ale ei. Ea a vrut initial sa-si filmeze recuperarea dupa boala pentru a face un documentar inainte ca lucrurile sa se inrautateasca. Tatal lui Yuta a filmat moartea ei in locul lui Yuta si cand ii arata lui Yuta clipul, este sfasietor de citit.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri