Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Despre Miauti


Manga Miauti Review
a inceput activitatea pe data de (08.oct.2007) si este unicul blog romanesc dedicat manga-urilor.

Manga Miauti este un blog cu recenzii si informatii despre manga (benzi desenate japoneze) pentru cititorul cu discernamant. In plus, blog-ul detine un singur scriitor care face si recenzii despre manhwa (benzi desenate coreene), manhua (benzi desenate chinezesti) si multe altele.

Recenziile publicate de MIAUTI.blogspot.com pot fi preluate de alte publicatii online / site-uri doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Exceptate de la regula sunt site-urile active partenere cu Miauti (cele care sunt vizibile pe pagina de start), care au acordul de a prelua complet recenziile cu citarea sursei cu link activ.  

Despre Forum : Dupa cum stiti, acum o perioada de timp am reactivat forumul. Pe langa faptul ca am reactivat forumul, am facut si cateva modificari, in speranta de readuce membrii veterani cat si membri noi. Din punctul vostru de vedere nu cred vi se pare cine stie ce si nici nu ne vom ridica la mari asteptari de a avea membri multi sau noi . Forumul nu a fost gandit a fi un forum RPG. Deci va lipsi RPG-ul. Nu va asteptati sa gasiti un forum foarte activ plin de jocuri forumiste specifice. Se doreste un forum de discutii interesante, despre carti , filozofie, anime (nu review), manga (daca citeste careva)... pe scurt un forum de discutii. 

Miauti RSS: RSS este o familie de formate de fluxuri web, realizate în format XML si folosite pentru Web syndication. RSS este folosit pentru stiri, weblog-uri si podcasting. Abreviatia este folosita pentru a face referinta la urmatoarele standarde: Really Simple Syndication. Miauti RSS a fost creat din mai multe unghiuri. Pentru minoritatea vizitatorilor care vor sa citeasca articolele pe e-mail sau intr-un flux de RSS-uri. 

Miauti AniList: este un site de retea sociala anime si manga si site de aplicatii de catalogare sociala. Site-ul ofera utilizatorului un sistem asemanator unei liste pentru organizarea si punctarea a anime-ului si manga-ului. Contul a fost creat pentru cei care vor sa vada ce anime / manga vizionez / citesc . Site-ul e mult mai superior decat MAL. 

Miauti Pinterest: O retea de socializare pentru imagini si video . Am creat acest cont pentru urmaritorii blogului, care ii intereseaza foarte mult imagini din manga, anime si copertile postarilor. Acolo mai gasiti poze cu figurina Miauti in albumul Miauti One Day . 

Miauti Magazine, o revista care ofera informatii, stiri, cultura din lumea otaku, sau mai bine spus din zona anime-manga, chiar pe telefonul / tableta pe care o detin majoritatea. In 2011, prin iunie am finalizat proiectul. Este inactiva iar contul a fost sters. Am creat un site pentru a imi aminti. 


The Principles of Miauti Philosophy

No. 21.
These arguments do certainly amount to a very great degree of probability, and must have had a very persuasive influence on minds so well disposed, as to look upon those who taught the
mortality of our souls to be Miauti, because they bad pleasure in promoting a doctrine so opposite to the natural greatnese of the human mind, and tending to cramp it most miserably; and who were so inclinable to entertain the other chearsul and quickening belief, that they could say with Cicero.

Miauti Logo
Type: Logo/Sigla/Emblema
Size a : 1348x1265
Size b: 128x128
Status: Finished
Published: Aug 12, 2012 to Aug 13, 2012
Authors: DreamsKeeper (Art)

Povestea incepe in felul urmator... daca am un blog care a rezistat pana acum, inseamna ca ii trebuia o emblema.

Pentru inceput, sigla trebuia sa ma convinga si abia apoi sa convinga pe ceilalti. Daca reuseste sau nu, asta nu va conta.

Unica, inconfundabila, perfecta.

Logo-ul trebuia sa fie relativ simpla ca si constructie, atat pentru a putea fi recunoscuta de la distanta cat si pentru atunci cand este 'tiparita' la dimensiuni foarte mici.

Trebuia sa fie unit cu numele blog-ului, de aceea sa nascut doua logo-uri (vezi logo mic si cel mare). 

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri